• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar ben hic iyi degilim sizofren gibi birsey oldum.

ececansuece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
191
10
13
29
gerceklige aykiri seyler dusunmeye basladım.sacma sapan.mesela göz şeklimize taktım herkesin farklımıdır diye

gerceklige aykiri seyler dusunmeye basladım.sacma sapan.mesela göz şeklimize taktım herkesin farklımıdır diye

Dünyâ'da her insanın gözü de, parmak izi gibi eşsizdir.
Bu bence takıntı veya şizofrenik bir durum değil, merak, azıcık da can sıkıntısı.
Biraz yararlı bilgiler edinmeye özen gösterelim bence :)

Az önce konunuz kapandı tekrar açtınız
Bir uzmandan yardım alın iyi görünmüyorsunuz

Bu bence takıntı veya şizofrenik bir durum değil, merak, azıcık da can sıkıntısı.
göz şeklimizi diyorum gözün içini demiyorum göz kapağını demiyorum.göz şeklini soruyorum farklımıdır ?

Ya farklıdır azçok.Söyleyim de rahatla.Acil pskiyatriye git ama

Ya her organ herkeste azçok mm olsada farklıdır .Rahatla artık:(

Biz insanlar standart yaratılmışız her şeyimiz her yerimiz aynı. Hadi buyurun delirme sebebi :dondurma::dondurma:

Psikoloji forumunda delirmek vb kelimeler kullanmayi hic tasvip etmiyorum. Malumunuz takintili olan okbsi olan hasta uyeler var bu kisimda. Bu kelimeler onlari da kotuye itebilir. Dikkat edilmesi gerektigini dusunuyorm. Konu sahibine diecegim su ki. Bu sizofrenlik degil okb cesididir. Metafizik okbdir. Serotonin dususune bagli olarak meydana gelir. Antidepresanlarla tedavisi mumkundur. Gecmis olsun

Psikoloji forumunda delirmek vb kelimeler kullanmayi hic tasvip etmiyorum. Malumunuz takintili olan okbsi olan hasta uyeler var bu kisimda. Bu kelimeler onlari da kotuye itebilir. Dikkat edilmesi gerektigini dusunuyorm. Konu sahibine diecegim su ki. Bu sizofrenlik degil okb cesididir. Metafizik okbdir. Serotonin dususune bagli olarak meydana gelir. Antidepresanlarla tedavisi mumkundur. Gecmis olsun
Ben arkadaşın ciddi bir sorunu olmadığını sadece dalga geçtiğini düşünüyorum bu yÜzsen o tabiri kullandım. Diğer konusuna bakarsanız amacının sadece dalga geçmek olduğunu anlarsınız. Ben onu anladım

Ben arkadaşın ciddi bir sorunu olmadığını sadece dalga geçtiğini düşünüyorum bu yÜzsen o tabiri kullandım. Diğer konusuna bakarsanız amacının sadece dalga geçmek olduğunu anlarsınız. Ben onu anladım
Yanlis anladiniz o halde cunku bu bir hastalik. İnsanlar deli damgasi yemeye hevesli degiller. Gercekten ust seviyede eli bos olmasi lazim bu sekilde trollluk icin. Allah kimseye yasatmasin

kusura bakmayın ama bence siz insanlarla dalga geçmek için üyelik açmışsınız okb hastalıgını biliyorum yaşadım ve kesinlikle böyle saçma bir hastalık değil. göz var izan var ya birine bakınca göz şeklinin bariz sizden farklı oldugu belli olmuyor mu? bi de milleti maymun gibi kullanıyosunuz burda.

kusura bakmayın ama bence siz insanlarla dalga geçmek için üyelik açmışsınız okb hastalıgını biliyorum yaşadım ve kesinlikle böyle saçma bir hastalık değil. göz var izan var ya birine bakınca göz şeklinin bariz sizden farklı oldugu belli olmuyor mu? bi de milleti maymun gibi kullanıyosunuz burda.
Öyle demeyin sonra sizi kınarlar :)))))

Back