bebeğim 3 aylık.uykuya geçmekte zorlanıyor genelde.henüz oturmuş bir uyutma yöntemimiz yok.daha önceleri gece yatmadan önce emzirirdim.ya uyurdu ya da uyansa bile ağzna emzik verip yatağına koyardım yarım saat içinde kendisi uyurdu.çok rahattı.şimdi gece uykusuna geçmesi 1.5 saati buluyor.o arada her yöntemi deniyorum.emzirme,ayakta sallama,beşikte sallama,kucakta gezdirme,yatağında konuşma gibi...herbirinde de ağlıyor çok.bence uykusu var ama bi türlüuyyamadığı için iyice huysuzlaşıyor.gündüz uykularında da nasıl uyursa artık.hepsini deniyorum.bu zamana kadar sallamamıştım istemiyordum ayakta sallamayı.çok zor geliyo.zaten pek de beceremiyorum.en çok kucakta emzirme pozisyonunda ağzında emzik gezdirerek uyumayı seviyo ve öyle uyumak istiyo genelde.eskiden gündüzleri kanepede pışpışlayarak uyutabilirdim ama şimdi mümkün değil, çok ağlıyor.neden bu kadar değişiyor bebişler?kucakta gezdirmek çok zor oluyo.hadi şimdi neyse de büyüdükçe ne yapıcam.aynı şeyleri yaşayan var mı?fikirlerinizi bekliyorum.