Arkadaşlar bebek ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz?

Arkadaşlar bu bilgileri paylaşabilirseniz çok memnun olurum :dua:
Keseyi 5+0 da gördüm
Yolk kesesini 6+0 da
Bebiş henüz görünmedi?
Ben o kadar çok okuyodum ki hazirlikliydim hamileliği adete 5 gün kala öğrendim hcg takibi yapmaya başladım aile hekimliğinde son adet tarihimi hesaplayıp 6+2 de gittim keseyi gördüm ve çok minik olmasına rağmen kalp atışını da duydum Dr şuan ses parazitli olur gelecek hafta daha net ve düzenli olur dedi ve kalbini gördüm ama giderken kalp için erken olduğunun farkındaydım yani eğer olmazsa üzülmezdim .
Siz de bir hafta sonra tekrar gidin herkeste aynı sürede olmuyor her şey 7-8 de keseyi gören kalp yarısını duyan bir sürü insan var hatta 9 da

Ben o kadar çok okuyodum ki hazirlikliydim hamileliği adete 5 gün kala öğrendim hcg takibi yapmaya başladım aile hekimliğinde son adet tarihimi hesaplayıp 6+2 de gittim keseyi gördüm ve çok minik olmasına rağmen kalp atışını da duydum Dr şuan ses parazitli olur gelecek hafta daha net ve düzenli olur dedi ve kalbini gördüm ama giderken kalp için erken olduğunun farkındaydım yani eğer olmazsa üzülmezdim .
Siz de bir hafta sonra tekrar gidin herkeste aynı sürede olmuyor her şey 7-8 de keseyi gören kalp yarısını duyan bir sürü insan var hatta 9 da
Aynen ben de haftaya tekrar gideceğim ama bi taraftan da korkuyorum. Aynı zamanda yabancı ülkedeyim her konuda tam anlaşamıyorum 😔

Aynen ben de haftaya tekrar gideceğim ama bi taraftan da korkuyorum. Aynı zamanda yabancı ülkedeyim her konuda tam anlaşamıyorum 😔
İnanın bugün bu durum için korkuyorsunuz bir sonraki hafta başka bir şey çıkıyor onun için tedirgin olacaksınız hamilelik boyunca böyle devam ediyor bence sakin ve stressiz olmaya bakın ki meleginizi de strese sokmayın bu hamilelik çok çabuk geçiyor güzel anılar biriktirin eğlenceli gecmesi için cabalayin hem sizin hem meleginiz için önemli. Rabbim saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Keseyi 5+0 da gördüm
Yolk kesesini 6+0 da
Bebiş henüz görünmedi?
6+4 kese gördük canım
7+1de de bebiş gözüktü ❤ kalbi de atıyordu

oy oy maşallah canım, demek ki 4 gün içinde oluşmuş kuzu, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin ❤
Amin canım 😘
Bir günde iki kat büyüyormuş doğru gerçekten 5.g0n gözüktü şükür

Keseyi 5+0 da gördüm
Yolk kesesini 6+0 da
Bebiş henüz görünmedi?
Bebisi bi hafta içinde görmen lazım ben 6da keseyi 8 de de kalp atışını gördüm. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Doktorun kullandigi cihazla da ilgisi var bu durumun. Cihaz iyiyse 6. Haftada falan görülüyor sanirim.

Ayrıca Vajinal ultrasonda karından ultrasona gore daha erken haftalarda görülüyor

Yalnız bunun standarti yok. Benim bebeğim 9. Haftada bile zor görülmüştü mesela ama sağlıği yerinde şuana kadar bir sknti olmadı

Göremezseniz kendinizi skntiya sokmayın sakın

Back
X