Bebek İkinci El Arkadaşlar bebek bisikleti konusunda tavsiye

masalindunyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.632
174
123
İstanbul
E bebekte 100 tl ye indirimde olan ebeveyne kontrollü bisiklet var,kullananlar var mı
Başka indirimde olup önerebileceğiniz ürün var mı,sayfada malesef bulamadım

Evet ben bikaç ay oldu alalı oğlum 22aylık güzel puset yerine bile kullanıyorum bazen onda oturuyo oğlum kontrol sizde Olunca neyana cevirirseniz oyana gidiyo ben biraz daha uygun almıstımda oyüzden dedim Güle güle kullansın bebeğiniz

Canim ben dun ebebekteydim bahsettiğin bisikletlerden almak için hepsini denedim bazilari sadece ebeveyn kontrollü bazilari ileriki yaslarda da kullanabileceği pedalli bisiklet oluyor ben ebebkteki yorumlara da bakmistim biz Fisher price aldik biraz pahaliydi ama dedesi hediye aldi :) ben emniyet kemerli olmasına bu aylar iiçinayak koyma yeri oolmasına oturaginin rahatligina falan bbaktim denedik en rahat manevrali olanda aldigimizdi ama eğer avrupa yakasindaysan bu tarz şeyler en uygun sarachanede bisikletçiler carsinda çokfazla sseçenek var orada ben oradakilere de bakmistim ama tekrar gitme imkanim olmadi bizimkini henüz kurmadik ama denedigim kadarıyla en iyisiydi

E bebekte 100 tl ye indirimde olan ebeveyne kontrollü bisiklet var,kullananlar var mı
çok iyi canım kullanımı rahat çocuk ilerdede binebiliyo ben memnunum......

Canim sana goruntulu tavsiye 30 tl ebeveyn kontrollu :)) :)

Eklentiler

• images (2).jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 241
Ben hem chicconun hem normal olanlarindan aldm hic kullanamadim sevmedi cocuklar tavsiye etmen

Anladim cnm ben birazda espri mahiyetinde yaziim dedim hem ziyaret hem ticaret:) bulursun ins gonlune gore

Ben bi bebek bi de kudurukla anca bu kadar okuyabiliom :)) hahah sagir duymaz uydurur derler ya o zaman hayrini gor guzel gunlerde kullan insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…