Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 aylık oğluşum var.emiyor ek gıdalarada başladık pirinç unu vereyim mi yoksa zaralımı kilo yapar falan diyolar inek sütü vermeyin diyolar napmalıyım yardım edin.
akannehir
ben ikisinide veriyorum..8.ci ayda süt kullanmaya başladım ilk dönemde sulandırdım sonra sulandırmadan verdim..kimi bebekte allerji yapıyormuş süt...
pirinç ununu da 6.cı ayda vermeye başladım kilo falan yapmadı..sadece pek besleyiciliği yok o kadar..
inek sütünü 1 yaşından sonra sabah kahvaltısında yavaş yavaş başladım..1,5 yaşına kadar ara ara tatlı niyetine pirinç unu verirdim..üstüne biraz tarçın seperek çok severdi.ayda 3-4 kez yapardım..içinde devam sütü var zaten..hero baby pirinç unu vitaminle zenginleştirilmiş.. kabızlık yaşayan bebekler için zararlı pirinç unu..buna dikkat edersen bir zararı olduğunu duymadım..
benim kızımda 6aya kadar emmi ve sütüm yetmediği için doktor önerisiyle herşeye başladık vermeyeve benim kızım pirinç ununu yemedi ama ben elimden geldiği kadar vermeye çalıştım.
bence bir sorun olmaz
en azından ben gönül rahatlığıyla yedirdim
1 ölçü pirinç ununa birer ölçü mısır ve buğday unu,yarım ölçü yulaf unu karışımı yaparak sulandırılmış sütle verebilirsin.tabii önce alerjisi olup olmadığına dikkat ederek azar azar başlaman gerek.
ben 11 aylıktı keçi sütü vermeye başladım. çok sağlıklı ama bazen inek sütü de veriyorum. gece uyanında 250 ml civarı süt yada pirinç unu (marka veremiyorum ama üzerinde bebek resmi olan mavi kutu) veriyorum. haftada 2-3 gün süt verirsem 2-3 günde pirinç unu veriyorum. bu arada pirinç unu na 5 aylıkken başladık biz. besleyici değil ama tok tutuyor. gece güzel uyuyor.