arkadaslar herkese merhaba.cok yazmiyorum ama mumkun oldugunca yazdiklarinizi okuyorum.beni taniyanlar bilir zaten.benim son 1 haftadir moralim cok bozuk.oglum 3 defa oluk gibi kustu son 1 haftada ama oyle boyle kusma degil hani oluktan su fiskirir ya iste oyle yuzu gozu kulaklari o anda nerdeyse bulundugu yer her yer kusmuk oluyor.midede ne varsa cikiyor.dr a sordum cok yediryosundur dedi ama he zamanki gibi yediriyorum onceden yoktu bole bisi.birde fazla olan gida fiskirir gibi mi cikar?agzinin kenarindan akitmasi gerekmezmi fazlayi ama oglum akitmak ne kelime ki fiskirtiyo resmen.en son dun meyve yediriken kustu yatagin ustundeydik dusunun artik yatagimin altina kadar gecti.banyoya zor attim ikimizi.birde artik ek gida almak istemiyor cildirmak uzereyim.sadece beni emmek isiyor ama sutumde eskisi gibi degil az geliyor.sasirmis durumdayim.gecen gun ek gida verirken ac oldugu halde almak istemedi ve ben de zorla vermeye calisirken kustu artik yedirmeye korkar hale geldim.kilosu da pek yok yani tombik falan da degil.elleri ayaklari ciroz gibi ama kilosu sukur normal sinirda.ben ne yapacagim bilemez durumdayim moralim cok bozuluyor kustugunda . sizin bebislerde kusuyomu???sabahtan beri ac yavrum bu arada sadece beni emdi.kahvalti yapmak istemedi.cok uzgunum kizlar ya :çok üzgünüm:
Son düzenleme: