kızlar maddı durumum çok kötü çalışıyorum aylık 700TL maaş alıyorum..onuda son 2 aydır alamıyorum.işten cıkamıyorum 5 yıllık tazmınatım yanıcak dıye.bebegım var 15 aylık.eşimde aynı şirkette aynı paraya çalışıyor.her ıkımızde aynı yerden maas alınca durumumuz cok kötüye gitti.artık başa cıkamıyorum.gecelerı uykum kacar oldu sıkıntıdan.1 gün calısıyorum 1 gün evdeyım.ayda 15 günüm boş gecıyor.bu boş gecen günler için iş arıyorum.bebeklerınıze bakabılırım.dadı serıfıkam yok fakat bebegım var kendı bebegım gıbı bakarım (bakmaya calısırım)lise mezunuyum 33 yasındayım trabzonluyum yabancı dilim yok.kendı evımde bakma taraftarıyım ama dersenız sız bıze gelın bızım evde bakın onada kabulüm.yanlız bende bebegımı getırmek durumundayım çünkü sabahtan aksama kadar bebegımı bırakıcak kımsem yok.merdıven sılme işi olursa çok daha iyi olur 2 saatte temizliği yapar gelırım evıme.ücret olarak bısey yazamıyorum.hayatımda merdıven silmeyide iş olarak yapmadım hiç kendı oturdugum apartmanın merdıvenlerını sırayla sileriğz her kattaki kadın bu işler ne kadara yapılır hiçbir fikrim yok.ama rıca edıyorum bu konuyu okuyan etrafında bu tip işçiye ihtiyacı olan kişilere haber versın.bana mesaj atarsanız ben gün asırı işyerınde oldugum sürece bakıcam burdan msjlarıma.