• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları arkadaşlar bebeğim 3 günde bir yeşil renkte kaka yapıyo neden olabilir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

senammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
31
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar oğlum henüz 4.5 aylık kaka yapması 2 yada 3 günü buluyo acaba doymuyomu?yaptığı zamanda koyu yeşil renkte neden olabilir acaba bilgisi olan arkaşımız varmı?doktorumuz bugun hastanede degil yarın gidicem

merhaba arkadaşlar oğlum henüz 4.5 aylık kaka yapması 2 yada 3 günü buluyo acaba doymuyomu?yaptığı zamanda koyu yeşil renkte neden olabilir acaba bilgisi olan arkaşımız varmı?doktorumuz bugun hastanede degil yarın gidicem

oğlunuza kaka tahlili yaptırın.. muhtemelen doktounuz da bunu isteyecektir. geçmiş olsun

yeşil kaka ile ilgili eklemek istediğim bir şey var...bebeklerimizin her yaptığı yeşil kaka hastalık belirtisi değildir.kaka bez üzerinde hava ile temas ettiğinde rengi yeşile döner.yani eğer anne sütü ile beslenen bebeğinizin kakasını yeşil olarak görüyorsanız ilk olara bezini nasıl bağladığınıza dikkat edin.hava alıyor mu kontrol edin.....bir de yine anne sütü ile beslenen bebekler için söyluyorum bazı bebekler 6 7 güne kadar kaka yapmayabiliyor.bu da normal kabul ediliyor aklınızda olsun...

canım,benım kızm da ilk zamanlar 3 gunde bır kaka yapardı sonrakı aylşarda duzene gırdı,dr. normal oldugunu söylemişti,ayrıca yeşil kaka esramuftuoglu arkadaşımızın dedıgı gıbı hastalık belırtısı olmayabılır,bekledıgı ıcın,havayla temas ettıgı miçin de olabilir ..demişti bize dr umuz...ama yıne de içini ferahlatmak ve bir sorun varsa ogrenmek için mutlaka tahlil yaptır derim ben de...biz de yaptırmıştık ve çok şükür soreun çıkmamıştı ama yine de tedbirli olmak lazım.. dr. lar da genel olarak isteyebiliyor..

cnm benimde bebişim 3,5 aylık kakası yeşi ama ben kan damlası verdiğim için öyle sende acaba ilça bişey kullanıyosan ondan olabilir bende dr.sordumda kullandığın demir damlasından dedi

Back