Bebek Beslenmesi arkadaşlar bebeği benimki kadar iştahsız olan var mı ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
kızlar artık delirmek üzereyim neredeyse 5 aylık olcaz 10 gün sonra ama hala 50 cc yi bile ağzından burnundan dökerek yediriyorum sütümü sağarak veriyorum artı mama takviyesi başıdan beri sağıyorum..şu an 800-900 cc bile yiyebeilecekken alt sınır olan 600 cc yi bile zorla tamamlıyoz hatt bazen 500 cc ile bitiriyoz günü daha az içtiği bile oluyo ne yaptıysam olmadı biberon başlığı değiştirdim çeşit çeşit,mama değiştirdim çeşit çeşit..kaşıkla verdim,3 saat bekledim acıkınca verdimm ...olmadı sık sık verdim yok yok olmuyo var mı böle olan ve sonradan düzelen allah rızası için söyleyin susuzluktan çişi bile kokulu renkli ...idrar tahlilimiz de temiz çıktı şaşırdım artık..

benım bebegım bır bucuk yasına geldı hala aynı bır elımde kumanda reklam cızgı fılm arıyorum bır elımde kasık agzına tutuyorum uzulme bısey olmaz yemıyolar ıste ben oturup agladım bıle ama baktım olmuyo artık ne kadar yerse dıyorum bes saat ac bıle bırakıyorum bazen umrunda degıl aclık

maalesef ben de kaç kez ağladım sinirden geleceğimizi görüyorum sizde

peki kilosu gelişimi yaşına uygun mu canım?

yemeyınce yemıyolar maalesef hep ıstahlı bebeklere ımrenıyorum gunde 3 cesıt corba yapıp denedıgım oluyordu ıkıncıye hamıleyım sımdı sabır hıc olmuyo ama napıyım neler neler getırıp goturuyorum onune kılosu yasına gore az ama boyu yasıtlarından uzun doktorumuz boyu uzadıgı surece sorun yok dıyo boyu masallah var kılo o kadar onemlı degıl cocugunuzun yapısı bu yapacak bısey yok dıyor

bir de aptamil milumil arıyorum kızlar bulunduğunuz yerde satan bi yer var mı tel verseniz bana çok hayra geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…