arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz??

DELAM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
243
100
103
İstanbul
arkadaslarım bu degerlı vaktınızı alıyorsam ozurdılerım bi bilgi istiyorum ben sozel cıkıslıyım hukuk istiiyorum ozelokulda okumayı gonul ıster devletı ama olmuycagını dusunuyorum ozellere gırebilirmiyim ??? sozelcı olupta hukuk secme hakkım varmıdır?:18:

Hukuk tm den aliyo diye biliyorum ben. Ustelik ozel universitelerin bazilarinda hukuk puani da gayet yüksek. Okulun kalitesine gore degisiyor asagi yukari :) en azindan ankara da boyle diyebilirimm. Devlet ve hukuk bayagi zorlayici gorundu gozume , umarim diledigin yere gelirsin ama sozel oldugunu hic sanmiyorum cnm.

tesekkur ederım arakadasım evet puanlar cok yuksek kendıne zamanında bı hata yaptım sozel okudum hayatımın en buyuk hatasıydı resmen sımdı ıstedıgım bolumu okuyamıyorum

tesekkur ederım arakadasım evet puanlar cok yuksek kendıne zamanında bı hata yaptım sozel okudum hayatımın en buyuk hatasıydı resmen sımdı ıstedıgım bolumu okuyamıyorum

Ayni durumdayız canim.. istemedigim bolumu okuyorum su an. Hakkimizda hayirlisi valla hic mutlu degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…