ARKADAŞLAR MERHABA BEN MEMORIAL HASTANESİ VE DR SEMRA KAHRAMANLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM AYRICA COCUKİSTİYORUM.COM'A ÜYE OLAN ARKADAŞLAR VARSA SİTEYLE İLGİLİ BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM İNDİRİMİ FALAN OLUYORMUŞ YANİ FAYDALI BİŞİYMİ???ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.CADIARZUCADIARZU:içelim:
ben almanyada yasiyorum 5 kez tüpbebek tedavi yaptim sonuc negatif 4 kez almanyada 1 kez istanbulda yaptirdim.doktorum semra hanimdi ben cok memnun kaldim sonuc negatif olmasina ragmen 6. denememi tekrardan semra hanimda yaptirmayi düsünüyorum ekibide kendiside bence cok iyi.
Bende almanyada yasiyorum. Biz 3 defa yaptirdik ama tutmadi. Semra hanimla ilgili bende bilgi edinmek istiyordum. Iyi oldu. Sizde sorun neydi? Ve maliyeti ne kadar oldu canim?
kızlar malum asılama raporu olanlara tup bebek artık bın ytl cıvarında........memorıalde fıyat ne kadar acaba bılen varmı???????pahalı oldugunu duymustum da............a.s.
ARKADAŞLAR MERHABA BEN MEMORIAL HASTANESİ VE DR SEMRA KAHRAMANLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM AYRICA COCUKİSTİYORUM.COM'A ÜYE OLAN ARKADAŞLAR VARSA SİTEYLE İLGİLİ BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM İNDİRİMİ FALAN OLUYORMUŞ YANİ FAYDALI BİŞİYMİ???ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.CADIARZUCADIARZU:içelim: