Arkadaşlar bana yardimci olun....

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
ARKADAŞLAR MERHABA BEN MEMORIAL HASTANESİ VE DR SEMRA KAHRAMANLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM AYRICA COCUKİSTİYORUM.COM'A ÜYE OLAN ARKADAŞLAR VARSA SİTEYLE İLGİLİ BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM İNDİRİMİ FALAN OLUYORMUŞ YANİ FAYDALI BİŞİYMİ???ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.CADIARZUCADIARZU:içelim:

canım öncelıkle şunu söleyım dr.semra kahramanı bnde cok duydum cunku ben tedavıye ara verdım ama bu sure zarfında enıyıyer ve dr.lar hangısı arstrdım v e bnada bu doktorn ısmnı önerıdiler bnce ii i secım ve hastanyelde konustm cok ılıglendıler,basarı oranıda yuksekmış hayrlısı olsun canım allah yradmcın olsun

istanbulda olsaydim onu tercih ederdim....cunku hakkinda duyduklarim hep olumlu....ama hastalari varsa onlara sor daha iyi bilirler

canım internet sitelerinde yaptıkları çalışmalar ve baiarıları bolca anlatılmışşş..
Semra kahraman ço çok ünlü bir doktorrr
Yurt dışından bile tedavi olmaya gelen hastaları çoğunluktaymışşş

Aslında iyi tercihh.İsnalbulda yaşamış olsaydım kesinlikle ilk tercihim olurdu

Allah yardımcın olsunn canımm:teselli:

arkadaşım ben bursadayım kendi dr bile oranın cok iiii biyer oldugunu söyledi bence ben oraya gitmedigime cok pişmanım ama bu dr da memnunum inşallah hayırlısı olur

canım bende tüp bebişimi Memorialde yaptırcam Rabbim kısmet ederse .. internette çok araştırdım ..çok metnini duydum... zaten Semra Kahraman çok çok ünlü işinde çok iyi bir Doktor sadece O değil ekibindeki Doktorlarıda tavsiye ediyorlar ekibide çok iyiymiş..ben en kısa Zamanda memoriale Gidip Bir ön görüşme yapıcam şuan tüpbebek heyetraporumun çıkmasını bekliyorum ...
cocukistiyorum .com a Gelince orasıda Çider Derneği oraya yıllık Çok uygun bir fiyata üye Oluyorsun doktora Giderken Senın randevularını Onlar alıyorlar ve Tüpbebek masraflarında memorialde 400$ yada 600$ lık bir indirim yapıyorlar ve semra kahraman ekibindeki doktorlar için muanelere ücret ödemiyorsun sadece semra Kahramana birebir Muane olursa ödüyorsun ben Dernekle Tel.de Görüştüm..
Sende ara Bi konuş çiderle Sitesinde Tel. noları var... daha net bilgi alırsın

ben almanyada yasiyorum 5 kez tüpbebek tedavi yaptim sonuc negatif 4 kez almanyada 1 kez istanbulda yaptirdim.doktorum semra hanimdi ben cok memnun kaldim sonuc negatif olmasina ragmen 6. denememi tekrardan semra hanimda yaptirmayi düsünüyorum ekibide kendiside bence cok iyi.

Bende almanyada yasiyorum. Biz 3 defa yaptirdik ama tutmadi. Semra hanimla ilgili bende bilgi edinmek istiyordum. Iyi oldu. Sizde sorun neydi? Ve maliyeti ne kadar oldu canim?

Bende almanyada yasiyorum. Biz 3 defa yaptirdik ama tutmadi. Semra hanimla ilgili bende bilgi edinmek istiyordum. Iyi oldu. Sizde sorun neydi? Ve maliyeti ne kadar oldu canim?

canım merhaba bende memorialde tedavi oldum 2 kez taze deneme yaptık tutmadı iki kez dondurulmuşlarla denedik 4. denemem de oldu şimdi rabbime şükür dün pozitif sonucunu aldım. ben memnun kaldım hastaneden çok rahat ettiriyorlar insanı özellikle benim doktorum bana çok moral verdi benim takiplerimi nur dokuzeylül yaptı transferimi semra kahraman yaptı zaten bu işin en önemli aşaması transfer aşaması bi de istdiğin zaman özel telefonlarından ulaşabiliyorsun ben öneriyorum AMA tabi herşey Allahtan eğer o isterse ol derse doğal yollardan bile verir vaktinin gelmiş olması lazım

kızlar malum asılama raporu olanlara tup bebek artık bın ytl cıvarında........memorıalde fıyat ne kadar acaba bılen varmı???????pahalı oldugunu duymustum da............a.s.

kızlar malum asılama raporu olanlara tup bebek artık bın ytl cıvarında........memorıalde fıyat ne kadar acaba bılen varmı???????pahalı oldugunu duymustum da............a.s.

canımbizim 2. deneme olduğu için (taze deneme için konuşuyorum aslında dondurulmuşlarla 4. denemem)2200 dolardı 1000 dolarını devlet karşılıyordu 1200 ben ödedim ama yeni bir deneme için fiyat sanırım 2800 dolar yinede arayıp öğrenebilirsin

Canım başarı oranı yüksek ve labaratuvarı çok iyi olan sayılı merkezlerden biri memorıal ben Anadolu yakasında değilde Avrupa yakasında ikamet etmiş olsam birde rapor çıkartabilsem orayı tercih ederdim.
ÇİDERE gelince ben haziran ayında 75 ytl vererek üye olmuştum çünkü benim düşündüğüm merkezlerle anlaşmaları vardı Mesela ben şimdi Umut tüp bebekte yaptıracağım işlemlerimi Çidere üye olduğum için 3500 ytl ilaçlar dahil fiyat yani anlaşmalı merkezlerinde 500-1000 milyar gibi bir indirimleri oluyor
İlk randevuya gideceğinde arıyorsun onlar sana randevu alıyorlar durum bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…