- 10 Aralık 2009
- 79
- 1
arkdaşlar bugün tam 15 gün günüm geçti iki önce evde test yaptım çok net pozitif çıktı. bugün kan tahlili yaptırdım ve beta hcg hormonum 678,3 çıktı en son adet tarihim 22 şubat şu anda yaklaşık 6 haftalık olması lazım ama değerim 4 haftalık çıktı biraz düşük çıktı pazartesi bir daha bkacaz beta hcg hormonuna dedi.ben dört senedir eşimle korunmadan hamile kaldım çok süpriz oldu. 6 yaşında kızım var kızımdada 1,5 yıl hamile kalamadım doktorum hap verdi yumurtlamam çok oldu tedaviyi kesti ve iğneli tedaviye başladı iğneli tedavide hamile kaldım ve kızımdada kese görünmemişti doktor 3 ihtimla vermişti ya hamilesin ya dış gebesin yada bebek rahimde düşük yaptı demişti.sonra 4 defa tahlil yapmıştı ve beta hcg hormonlarım yükseldi bana çok iyi gidiyor dedi ve sonrasında ultrosonda keseyi görmüştük bana geç döllenme olduğu için böyle oldu demişti.. şimdi tedavi olmadan hamile kaldım ve durumum böyle acaba yine geç döllenmemi oldu arkadaşlar moralim çok bozuk kanamam sancım yok.. lutfen bana bişeyler yazın:18: