Doktoruma söyledim kültürde yaptırıyım dedi gerek yok sende hiç enfeksiyon çok sonuçların temiz dedi. Bol bol su içiyorum anca öyle hafifliyor içmezsem hemen aşrı yanma başlıyor. Canım bu idrarım temiz çıktıysa böbrekle ilgili yada ürettitle ilgili bişey bi sorun olsaydı hepsi idrar tahlilinde çıkar mıydıı acaba sorun böbreklerde mi kiCanım idrar kültür tahlili yaptır birde istersen.
Bol bol su iç. Nar ve yaban Mersini tüket.
Doktoruma söyledim kültürde yaptırıyım dedi gerek yok sende hiç enfeksiyon çok sonuçların temiz dedi. Bol bol su içiyorum anca öyle hafifliyor içmezsem hemen aşrı yanma başlıyor. Canım bu idrarım temiz çıktıysa böbrekle ilgili yada ürettitle ilgili bişey bi sorun olsaydı hepsi idrar tahlilinde çıkar mıydıı acaba sorun böbreklerde mi ki
Haklısın canımm. Dedim tabi madem bi enfeksiyon yok neden kan geldi neden yanma ve ağrım oluyor dedim bol su iç dedi yolladı. Bir daha kanamam olursa kültüre başka bi yere giderim ozaman. Teşekkür ederim canım senn doğum yaptın mııÇıkardı. Tas düşürme vs olsaydı mutlaka çıkardı. Demedin mi bi şey yoksa bu şikayetler niye devam ediyor. Bana da 2 sene önce ilk evlendiğim zaman olmuştu. Gece acıdan idrarımı yapamamıştım. Acile gitmiştim. 3 tane ilaç verdiler kullandım geçti. Bence kültürü yaptırmalısın. Sakıncalı bir durum çünkü enfeksiyon olayı. Hatta gebeykende oldu bir kaç hafta önce ama o kadar şiddetli değildi geçti hemen.
Haklısın canımm. Dedim tabi madem bi enfeksiyon yok neden kan geldi neden yanma ve ağrım oluyor dedim bol su iç dedi yolladı. Bir daha kanamam olursa kültüre başka bi yere giderim ozaman. Teşekkür ederim canım senn doğum yaptın mıı
Ay ya bende çok istiyorum inşşal nasip eder allah. hayırla kucağına alırsın inş canım:)Yok daha yolun yarısındayım :)
Zaten daha o doktora hiç gitmeyi düşünmüyorum. Sorumsuz olması belli zaten ilgisizliğinden.Doktorunu değiştir. Su iç geçer diyipde eve gönderilen bir adam vardı geçen haberlerde.
Bence sizin doktor da sorumsuz.
Ay ya bende çok istiyorum inşşal nasip eder allah. hayırla kucağına alırsın inş canım:)
Amin inşallah tüm isteyenlere:)Tez zamanda inşallah... Allah gönlüne göre versin
Doktoruma söyledim kültürde yaptırıyım dedi gerek yok sende hiç enfeksiyon çok sonuçların temiz dedi. Bol bol su içiyorum anca öyle hafifliyor içmezsem hemen aşrı yanma başlıyor. Canım bu idrarım temiz çıktıysa böbrekle ilgili yada ürettitle ilgili bişey bi sorun olsaydı hepsi idrar tahlilinde çıkar mıydıı acaba sorun böbreklerde mi ki
Teşekkürler canım onu yaptırmayı düşünüyordum bendeBenim böyle şikayetlerim olmuştu ve böbrekte taş çıkmıştı.
Bence ürolojiden bir böbrek filmi isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?