Arkadaşlar bana yardım edebilir misiniiiz

Minakeles

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
97
18
3
27
bir kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim pıhtılı pıhtılı kan geliyordu çok yanmam ağrım vardı o zaman mikrop çıkmıştı antibiyotik tedavisiyle geçti biraz ve daha sonraları çok sık idrara çıkıyordum hala daha çok sık çıkıyorum sürekli idrar hissi oluşuyo az az yapıyorum afedersiniz ıkınmayla geliyo bazen zar zor geçenlerde kanlı idrar yaptım çok yanmam olmuştu yine hemen doktoda gidip idrar tahlili verdim ama temiz çıktı bişeyin yok dedi çok sık idrara çıkıyorum hala daha az az yapıyorum yanmada arada bi oluyo ama enfeksiyon yokmuş benim gibi olan var mı bunun nedeni nedir acaba

Ve idrarımda beyaz tortularda var tül tül gibi anlamadımm enfeksiyon yoksa neden böyle oluyor :/

Canım idrar kültür tahlili yaptır birde istersen.
Bol bol su iç. Nar ve yaban Mersini tüket.

Canım idrar kültür tahlili yaptır birde istersen.
Bol bol su iç. Nar ve yaban Mersini tüket.
Doktoruma söyledim kültürde yaptırıyım dedi gerek yok sende hiç enfeksiyon çok sonuçların temiz dedi. Bol bol su içiyorum anca öyle hafifliyor içmezsem hemen aşrı yanma başlıyor. Canım bu idrarım temiz çıktıysa böbrekle ilgili yada ürettitle ilgili bişey bi sorun olsaydı hepsi idrar tahlilinde çıkar mıydıı acaba sorun böbreklerde mi ki

Çıkardı. Tas düşürme vs olsaydı mutlaka çıkardı. Demedin mi bi şey yoksa bu şikayetler niye devam ediyor. Bana da 2 sene önce ilk evlendiğim zaman olmuştu. Gece acıdan idrarımı yapamamıştım. Acile gitmiştim. 3 tane ilaç verdiler kullandım geçti. Bence kültürü yaptırmalısın. Sakıncalı bir durum çünkü enfeksiyon olayı. Hatta gebeykende oldu bir kaç hafta önce ama o kadar şiddetli değildi geçti hemen.

Haklısın canımm. Dedim tabi madem bi enfeksiyon yok neden kan geldi neden yanma ve ağrım oluyor dedim bol su iç dedi yolladı. Bir daha kanamam olursa kültüre başka bi yere giderim ozaman. Teşekkür ederim canım senn doğum yaptın mıı

Yok daha yolun yarısındayım :)

Doktorunu değiştir. Su iç geçer diyipde eve gönderilen bir adam vardı geçen haberlerde.
Bence sizin doktor da sorumsuz.

Benim böyle şikayetlerim olmuştu ve böbrekte taş çıkmıştı.
Bence ürolojiden bir böbrek filmi isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…