spral varmış korunmak gebe kalmamak ıcın nasıl bısey bu önere bılırmısınız arkadaşlar yazarsanız sevınırım
spral varmış korunmak gebe kalmamak ıcın nasıl bısey bu önere bılırmısınız arkadaşlar yazarsanız sevınırım
kızlar bende size (İMPİLATı) tavsiye ederim kolunuza dr nuz yerleştiriyor hissetmiyorsunuz bile 3 yıl koruyor 3 yılda bir yeniletebilirsiniz isterseniz.taviye edeceğim marka (MİRENA)
kızlar bende size (İMPİLATı) tavsiye ederim kolunuza dr nuz yerleştiriyor hissetmiyorsunuz bile 3 yıl koruyor 3 yılda bir yeniletebilirsiniz isterseniz.taviye edeceğim marka (MİRENA)
merheba bende ilk doğumumdan sonra spiralle korunmayı düşünüyordum taktırdım ama kankaybından gidecektim kansız değilim ama yinede çok etkiledi elim ayağım titriyordu sürekli halsizlikten sonra gidip çıkarttım prezervatifle konunurken yırtık çıktı ve ikinci çocuğuma hamile kaldım hadi nasılsa ikinci çocuk olacaktı dedik doğurduk sonra doğum kontol hapı kullandım bi süre sigara kullandığım ve varislerim olduğu için bıraktım ve prezervatife devam ettik bu arada koruyucu iğne de vuruldum 3 aylık ama dengemi alt üst etti ben tavsiye etmiyorum neyse öyle böyle 5 yıl geçti aradan ki yine prezervatif kazası oldu akıllandım ya ben hemen gidip ertesi gün hapı içtim 12 saat arayla ama o da yüzde yüz değilmiş ve ben yüzde bir lik bir sansla ben yine hamile kaldım ve aldırmayı düşündüğüm için olsa gerek bebeğin başına gelmeyen kalmadı daha karnımdayken böbreklerinde kist oluştu özürlümü değilmi 3 lü tarama karnımdan su almalar falan filan derken ne olursa olsun doğuracam allah bunu bana verdiyse bi bildiği vardır dedim ve doğuma az bi süre kala kistler yok oldu bir sürü tetkikler filmler falan çok şükür şimdi 2 yaşında ve ben bu defa işimi sağlama aldım ve doğumdan 6 ay sonra tüplerimi bağlattım bakalım belki bi mucize daha olur ne dersiniz allah korusun olmayanlara versin allahım ama şu an çok rahatım artık çocuk sahibi olmak istemiyorsanız tavsiye ederim çünkü ben hiç bir doğum kontrol yönteminden memnun kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?