günaydın kızlar !!!!
Aranıza bende yeni katılanlardanım vede çok mutluyum :)
Size sormak istediğim sorular var ne olur bana yardımcı olun
ben 2,5 senelik evli bir bayanım.eşimle evledikten 6 ay sonra bebek yapmaya karar verdik
bunun için doktoruma muayene oldum herhangi bir problem olmadığını herşeyin yolunda olduğunu söyledi.ama olmadı taki 20 nisan 2008 tarihine kadar;
20 nisan 2008 tarihinde hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu
fakat 23 nisanda düşük yaptım 3 haftalık bebişimi kaybettim
doktor 2-3 ay korunun bebek olmasın dedi.regl dönemim düzene girmişti artık taki
bu aya kadar her ayın 15,günü regl olurken bu ay ayn 11. günü regl oldum.vede 3 gün sürdü.
son 1 haftadır göğüslerimde sızlamalar ,kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir ağrı aşırı uyku eğilimi aşırı sinir göbeğime ara ara saplanan ağrılar ar he birde yüzümde sivilceler oluştu
offf ya offf neler oluyo bana .....
bende bu sabah gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı
kızlar şimdi bune
NE OLUR SİZİN TAVSİYELİRİNİZE İHTİYACIM VAR
BU ARADA BU MÜBAREK GÜNLERDE RABBİM BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARA GÜZEL GÜZEL BEBİŞLER NASİP ETSİN
Aranıza bende yeni katılanlardanım vede çok mutluyum :)
Size sormak istediğim sorular var ne olur bana yardımcı olun
ben 2,5 senelik evli bir bayanım.eşimle evledikten 6 ay sonra bebek yapmaya karar verdik
bunun için doktoruma muayene oldum herhangi bir problem olmadığını herşeyin yolunda olduğunu söyledi.ama olmadı taki 20 nisan 2008 tarihine kadar;
20 nisan 2008 tarihinde hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu
fakat 23 nisanda düşük yaptım 3 haftalık bebişimi kaybettim
doktor 2-3 ay korunun bebek olmasın dedi.regl dönemim düzene girmişti artık taki
bu aya kadar her ayın 15,günü regl olurken bu ay ayn 11. günü regl oldum.vede 3 gün sürdü.
son 1 haftadır göğüslerimde sızlamalar ,kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir ağrı aşırı uyku eğilimi aşırı sinir göbeğime ara ara saplanan ağrılar ar he birde yüzümde sivilceler oluştu
offf ya offf neler oluyo bana .....
bende bu sabah gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı
kızlar şimdi bune
NE OLUR SİZİN TAVSİYELİRİNİZE İHTİYACIM VAR
BU ARADA BU MÜBAREK GÜNLERDE RABBİM BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARA GÜZEL GÜZEL BEBİŞLER NASİP ETSİN