Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar bana hangi renk saç tonu gider RESİMLİ( çok kararsızım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi lady_tuck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin saç rengini kendin boyayarak bakıra çevirmen mümkün olmaz canım, kuaför bakır renge çevirir ama o da istediğin rengi tutturabilir mi meçhul tabii..dün ben saç boyalarına uzun uzun baktım kendime garnier aldım, daha önce loreal ve voila kullandım, çukulata kahveyi ama sen bakır istiyorsun. Bence bakır renk olarak en güzel renk kolestonda var.Beyaz tenli olduğun için sana açık bakır renkler yakışmaz biraz daha koyu bakır renkler çok yakışır. 6/34 çarpıcı bakır

bence sac rengın cok ıyı ama ıllahı degısıklık ıstersen sac tonun actırabılırsın..ıddalı renklerı ben tercıh etmem ama senın zevkını bılemem ..

bence sen böyle kal çok hoşsun canım... kaydirigubbakcemile5 saçların gayette sağlıklı görünüyor boşuna yıpratma

valla saçına hiç boya sürmediysen hiç boya işine kalkışma canım...yazık,günah güzelim siyah saçlarına
eğer şuan kullandığın boyaysa da bu renk gayet güzel, bakır tonları seni daha olgun gösterir...

bence kendı sac rengın sana cok yakısıyo ama illa degıstırecem dıyosanda koyu bakır renk tonunu sec derım ben bence saclarını boyuyarak yıpratma derım

Canim bende ayni senin gibiyim,saclarim siyah ve boyatmak istiyorum.. bende 3/4 yildir siyahim.. SIKILDIM siyahtan... Ama benim istedigim sari renk,seninki gene kolay .. napacaksam :uhm:

bilmiyorum çok kararsızım açıcı aldım belki kahve kullanırım. bugun baktımda hıc guzel bı renk yok bakır tonlarında kafama gore bısı bulamadım siyahtanda sıkıldım aslında en güzel renk siyah gider bana cunku kaşlarımda siyah :/ bilemedim xD

xesinx rumuzunun olduğu resimdeki saç rengi çok güzel tam aradığım gibi nasıl elde edebilirim ki

xesinx senin rumuzundaki resimde olan saç rengi çok güzel nasıl elde edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…