• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar bana fikir verin lütfennnnn!!!!!!!!!!!!!!

xsxeker06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
21
0
86
Ankara
kızlar kendime yakışacak saç rengine bir türlü karar veremiyorum bir sürü kuaför problemi yaşadım onlarada pek güvenim kaldı diyemem artık :20: sizin fikirlerinizi almak istiyorum; ela gözlü ve buğday tenliyim sizce saçlarımı ne renk yapmalıyım:44:

kızlar kendime yakışacak saç rengine bir türlü karar veremiyorum bir sürü kuaför problemi yaşadım onlarada pek güvenim kaldı diyemem artık :20: sizin fikirlerinizi almak istiyorum; ela gözlü ve buğday tenliyim sizce saçlarımı ne renk yapmalıyım:44:
arkadaşım aynı sorun bendede var yaa:(( bende boyamak istiyorum renk bulamıyorum..ama karamel,fındık kabuğu gibi renklerin sana yakışıcağını düşünüyorum.bende soluk tenliyim beyaz gibi:)) gözlerimde ela kahve arası birşey.bakır yapıcaktım çok akar dediler ben ne yapıcam yaaa:((

karamelin hangi tonlarıdır nasıl elde edebilirsiniz bilmiyorum ama bence bunlar çok güzel

$moda saç renk ve şekilleri.jpg $1197673362_full.jpg

ela gözlere genelde tek renk değilde röfleler daha uygun oluyor,hele buğday sa teniniz solgunda durmaz hoş olur

arkadaşım aynı sorun bendede var yaa:(( bende boyamak istiyorum renk bulamıyorum..ama karamel,fındık kabuğu gibi renklerin sana yakışıcağını düşünüyorum.bende soluk tenliyim beyaz gibi:)) gözlerimde ela kahve arası birşey.bakır yapıcaktım çok akar dediler ben ne yapıcam yaaa:((

tatlım bakırı hiç deneme derim dönmesi çok zor olur napcaz bakcaz artık bi çaresine :52:

öle mi diyosun canım ozaman hiç bulaşmıyım yaa,belkide hiç boyamam çok kararsız kaldım çunkuu:2:

al bende de o kadar:77: bende hiç bulaşmak istemiyorum ama sağolsun kuaförüm karemel üstüne röfle yaptı ve hiç beğenmedim bu rengi kapatmak için boyatmam lazım daha da iki ay oldu yakarım diyede korkmuyo değilim hani ay çıldırmamak elde değil :37:

tatlım bence acık kahve üstune güzel bi balyaj attır.yok olmaz dıyosan bal köpüğü yada acık karamel yapabılırsın seker:)yakısır sana;)genelde normal saçının ıkı ton açığı yada ıkı ton koyusuna boya saçı dıyolaar.ben varya sıyahtan bu renge döndum baslarda cok kararsızdım ne renk yapsam yaksırmı nolur falan dıye sonra bıranda karar verdım ve boyattım rengı otursun dıye kaçkereboyattım oryalle acmadı kuaför benım sacımı boyaya boyaya actı oyuzden hıc yıpranma olmadı ama yıne boyucam sacımı heryerı aynı renk olsun ıstıyorum.oyzden sende karar ver dusunme gıt boyat tatlım:)

Back