koleston böyle yapıormuş bende burda duydum ama saçın aktımı baya acaba renk değişmesinin farkındamısın yani güneşte falan bak ben saçımı siyaha boyadım benım sacım uzundu normalde 2 kutu boyayla boyamam gerekirken ben bir kutu ile boyadım yani ara ara sarılıklar oluştu günden güne yıkamadan yıkamaya bide benım altta sarı gölgeler olduğunda arada kızıllıklar oluşdu valla hayatım ben şöyle kurtulldum boya boyayı acmaz derler ama acıo ama nasıl açıo palettenin yoğun renk açıcısını aldım korktum da çabuk yıkadım 15 dakkada epey actı rengini yıkadıkca dahada düzeldi ne alırsan al ne boyarsan boya yeni gelen saçlar boyalanıor geri kalan siyah oluor ben bu şekillde saçlarımıyıprattım haberin olsun ablacım ilk olarak paletteyi kullan ve korkma sarı olcak die nasılsa üstüne tekrardan boyucaksın yani ve ondan sonra bakımlar yaparsın toparlanır saçlar bakım olarakda ben dov un saç bakım maskesini kullanıorum onarıcı bakım yumuşacık oluor saçlar umarım yardımcı olmuşuşmdur bide şuan çok hoş olan doğal bi kahve olarak sana önerebiliceğim renkte ben sipariş verdim eczaneye gelsin boyayınca resmimi koayarım görürsün lorealin çikolata brownie boyucam siteden arkadaşım biri boyamış gördüm çok hoşuma gitti size nasıl gider bilmiorum ama bi bakın madem doğal kahve tonları diosunuz