Arkadaşlar bana balgam yapmayan ve boğazı yakmayan kaliteli bir sigara önerirmisiniz?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Arkadaşlar bana balgam yapmayan ve boğazı yakmayan kaliteli bir sigara önerebilir misiniz? Ben günde 2 bilemedin 3 tane sigara içiyorum o da dudak tiryakiliği yemekten sonra iyi gidiyor 2 ya da 3 öğünüme göre değişiyor :) Ağzımın tadını bir türlü bulamadım, önerilere gelince; kent white, parliament light blue, davidoff blue, muratti tone ve marlboro light Hepsini tek tek deneyemeyeceğim için içenlerden önerilerinizi bekliyorum...

Dudak tiryakisiymişsin bırak gitsin içme, içmek mecburunda mısın? zaten bırakırsan balgam falan da kalmaz. Bir güzel rahatlarsın. Sen en iyisi bırakma yollarına git canım.

Zaten icici degilim ki bir paket bulunsun elimin altinda istiyorum

yanlış anlamazsan ne için el altında bulundurmak istediğini anlayamadım arkadasım :) bide murattı tone uygun olabilir bende o sigarayı kullanıyordm ama sigarayı içmeyp arada bir içiyorsan hangi sigara olursa olsn balgam yapar alısınca gecer ama içmiyorsan içmeni hiç tavsiye etmem sonra brakması cok zor oluyor rüyalarına giriyor sokakta bile gordüğün izmaritler gözüne batar sigara içen birini görnce sinirlern bozulur hem cebine hem cigerlerine hemde psikolojine zarar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…