Iki
İkilemdeyim bende ha düzelir ha düzelir 2 sene geçti giti. okadar çok psikolojim bozuldu ki obsesif oldum ani sinir krizleri geçiriyorum durum okadar ciddi anlicaginiz ah şu içki olmasa kske
Güzel kardeşim. Erken yaşta evlilik gerçekten yıpratıcı. Eşinizde bir erkek olarak hala olgulaşamamış yaş itibariyle. Evlenirken bunları hesaba katması lazımdı. Çocuğu olunca da öyle.
Madem hesaba katamadı, madem alkol problemi var ve ısrarlarıma rağmen bırakmıyor ve çok mutsuzum diyorsunuz kendinize çıkış kapıları bulmanız lazım.
Değişir mi demişsiniz; evet değişebilir. Bu da bir ihtimal. Fakat 30 unda mı 40 ında mı belli olmayan bir gelecek için o güzel yaşını ve evladını heba etme.
Boşanmak çok zor değil , karar verilme aşaması zor. Öyle kolay olmuyor ha deyip atmak haklısın. Madem sıkıntılı bir durumdasınız, eşinizi bir süre görmemezlikten gelin.
İşe başladıktan bir süre sonra siz kendiniz zaten yolunuzu çizmeye karar vereceksiniz.
Kendinizi en güçlü, en kararlı hissettiğiniz anda kestirip atacaksınız.
Sonra göreceksiniz ki hayat zaten çok kısa ve oldukça zor. İyikide yapmışım diyeceksiniz.
Öyle üzülme demek kolay farkındayım, ama dünyanın sonu değil inanın. Üstelik yaşınızın avantajıda var. Neler neler yapılır , neler sığar ömrünüze biliyor musunuz ?
Evladınız sizin en büyük mirasınız.
Pişman olmayın yaşadıklarınızdan.
Olmaması gerekirdi erken evlilik, oldu, yaşadınız , mutsuz oldunuz hepsi bu. Böyle düşünün. İnanın yazmıyorum sadece. İçten inanarak yazıyorum.
Evladınıza sıkı sıkı sarılın ve ona Allah ın izniyle guzel bir gelecek, guclu bir anne verin.