Arkadaşlar bana akıl verin nolur :((

pooyraaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
57
12
29
Eşimle severek evlendiK. 2 yıllık evliyiz bir oğlum var. Çok çaresizim çok sorumsuz ve ilgisiz bize karşı. bira içiyor ve onu hiç arayıp sormamami istiyor . Bekar gibi olmak istiyor. Ki biz ben hamileyken boşanma davası açtım ve icmicegine dair sözler verdi baRistik . Şuan gene aynı konular ve dayanamıyorum artık bu sorumsuz ilgisiz kişiliğe. İşten çıkınca direk içmeye gezmeye gidiyor hep bir planı var sorduğumda da bahanesi çok . İnanın depresyondayim çocuğumda dahil bakamiyorum annemler bakıyor. Ki ben hiç ailemden böyle şeyler görmedim icmekmis ailesiyle ilgilenmemekmis görmedim . Babamı 9 yaşındayken kaybettik . Belki ondan bu kadar rahat. Bosanalim dediğimde de inceldigi yerden kopsun diyor . İki senedir byle napcam kızlar akıl verin çok caresizim

Boşanmak kolayda isiniz gucunuz varmi , maddi durumunuz bekar kadin olmali kaldoracak mi? Aileniz destek mi.. boşanmak kolay mi ??

Ailemin maddi durumu iyi çalışıcam bu hafta ici ise başlıyorum ve ailemde boşan bu böyle çekilmez diyR . Henüz 20 yaşındayım nereye döndüm hayat bumu arkadaşlar depresyondayim ben ailemden böyle bişey görmedim.

Önünde iki tane yol var ya boşanacaksın ya da bu şekilde kabulleneceksin.Eşini alıp karşına bağırmadan çağırmadan güzelce konuşmayı denemelisin memnuniyetsiz olduğun konuları baktın düzelcek gibi değil yolunu ayır ve kendine yeni bir yol çiz.Durumun babanın olmaması ile alakalı olduğunu snamıyorum.Nice babası başında olan bayanlar ne çileler çekiyor.Kendi güven ve dik dur hayat snein hayatın ve en çokta çeken bilir karar senin tamamen..

Yok ben 20 o 25 yaşında ama yaşının adamı dgl

Canım 2 senedir konuşuyorum kavgaya veya oturup karşıma Alıyorum konuşuyorum ama tık yok .

ama daha yaşı genç eşinin bi yaşta çocuk falan sorumluluk çok kaldıramıyor demekki . he diyceksin ki ben 20 yaşındayken çocuğu ve sorumlulukları kaldırıyorum da ! ama işte erkekler malesef bizden farklı . sabret bekli inşallah düzelir bacım. dua et bol bol . ne diyim . rabbim huzur versin evine. .

Madem ailenin durumu iyi, arkanda duruyorlar sende çalışır geçimini sağlarsın.cok erken yaşta evlilik yapmışsınız .tek başına çocuk büyütmek zordur mutlaka ama bu şekilde de çocuğun psikolojisi bir süre bozulmuş olacak.o yüzden ayrılmak daha mantıklı gibi

Reactions: anu
eşinizin ailesiyle konuşup eşinizi ikna edip bir doktora gitseniz belki böyle bir yardım danışma etkili olabilir eşiniz gelmezse siz bir doktora gidip bunu anlatın

Bekarliginda gezip tozMuş. Ya anlamadigim konu senin bir çocuğun karın var sen ndn ailenin yanında dglsn neden dışarı tercih ediyorsun gibi sorular sorduğumda oflayip püfluyor ve bu esim 25 yaşında değişirmi siCe

erkeklerin en büyük problemi bekarken yapamadıklarını evlenince yapmaya kalkmalaarı yada evliliğe hazır olmadan evlenmeleri işte böyle sonuçlar doğuruyor.Senden çok küçük yaşta evlenip çocuk sahibi olmuşsun keşke birazcık bekleseydiniz ama hayırlısı değişmeyeceğine inanıyorsan ayrıl ailende arkandaymış beyfendide özendiği bekar hayatını doya doyaa yaşasın.

Amin cnm ama sanmiyrum düzeleceğine umutsuz vaka

Aynen ccnm . Takma diyor ailemde ama takmadanda olmuyor allah sabır versin bu durumda olan herkeze

Yahu 23 yaşında evlenen bir adamdan nasıl bir sorumluluk bekliyorsunuz ki? Daha ikiniz de çocukken evlenip çocuk sahibi olmuşsunuz. Bir de yaşının adamı değil diyorsunuz. Aslında tamda yaşının adamı gibi davranıyor. 25 yaşında insanlar gezerler, tozarlar, içerler, eğlenirler. Küçük yaşta evlenip sorumluluk almak 30-40 yıl öncede kaldı. Ha tabi ki bu yola girmişse sorumluluk alması gerekiyordu ama adam bu hayata adapte değil ki. Gözü dışarda, aklı dışarda. Evlenmeden önce yaşadı diyorsunuz 23 yaşına kadar ne yaşamış olabilir bir insan? Siz ne yaşadınız 18 yaşınıza kadar, aceleniz neydi evlenip çocuk yapmak için? Şimdi yapmanız gereken boşanmak. Bir işe girmek ve çalışmak. O zaman hayatın ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz ve erken yaşta yaptığınız bu evliliğin hata olduğunu farkedeceksiniz. Zararın neresinden dönerseniz dönün kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…