Yok ben 20 o 25 yaşında ama yaşının adamı dgl
eşinizin ailesiyle konuşup eşinizi ikna edip bir doktora gitseniz belki böyle bir yardım danışma etkili olabilir eşiniz gelmezse siz bir doktora gidip bunu anlatınEşimle severek evlendiK. 2 yıllık evliyiz bir oğlum var. Çok çaresizim çok sorumsuz ve ilgisiz bize karşı. bira içiyor ve onu hiç arayıp sormamami istiyor . Bekar gibi olmak istiyor. Ki biz ben hamileyken boşanma davası açtım ve icmicegine dair sözler verdi baRistik . Şuan gene aynı konular ve dayanamıyorum artık bu sorumsuz ilgisiz kişiliğe. İşten çıkınca direk içmeye gezmeye gidiyor hep bir planı var sorduğumda da bahanesi çok . İnanın depresyondayim çocuğumda dahil bakamiyorum annemler bakıyor. Ki ben hiç ailemden böyle şeyler görmedim icmekmis ailesiyle ilgilenmemekmis görmedim . Babamı 9 yaşındayken kaybettik . Belki ondan bu kadar rahat. Bosanalim dediğimde de inceldigi yerden kopsun diyor . İki senedir byle napcam kızlar akıl verin çok caresizim
Amin cnm ama sanmiyrum düzeleceğineama daha yaşı genç eşinin bi yaşta çocuk falan sorumluluk çok kaldıramıyor demekki . he diyceksin ki ben 20 yaşındayken çocuğu ve sorumlulukları kaldırıyorum da ! ama işte erkekler malesef bizden farklı . sabret bekli inşallah düzelir bacım. dua et bol bol. ne diyim . rabbim huzur versin evine. .
Aynen ccnm . Takma diyor ailemde ama takmadanda olmuyor allah sabır versin bu durumda olan herkezeerkeklerin en büyük problemi bekarken yapamadıklarını evlenince yapmaya kalkmalaarı yada evliliğe hazır olmadan evlenmeleri işte böyle sonuçlar doğuruyor.Senden çok küçük yaşta evlenip çocuk sahibi olmuşsun keşke birazcık bekleseydiniz ama hayırlısı değişmeyeceğine inanıyorsan ayrıl ailende arkandaymış beyfendide özendiği bekar hayatını doya doyaa yaşasın.