How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El arkadaşlar;bambu bebek sepeti-medela göğüs pompası uygun fiyatlı

dogcag

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
364
5
318
34
İstanbul
az kullanılmış bambu bebek sepetimi satıyorum,içi geniştir,tekerleklidir,taşınması kolay,saten süslemeli,yatağımın yanında ben çok rahat ettim,bebeğinizi güvenle büyütebilirsiniz.fiyatı 150 tl medela göğüs pompamı satıyorum,az kullanılmıştır,steril edilmiş,kutusunda saklanmıştır.fiyatı 70 tl'dir.

Eklentiler

• $IMGP1090-S.jpg
    $IMGP1090-S.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMGP1098-S.jpg
    $IMGP1098-S.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMGP1101-S.jpg
    $IMGP1101-S.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba,

Göğüs pompasını ne zaman aldınız ? Ne kadar süre kullandınız ? Ne kadar süredir kullanılmadan bekliyor ?
Ürünün temizliğini görebilmem açısından detaylı fotoğraf paylaşmanız mümkün mü?

Merhaba,

Göğüs pompasını ne zaman aldınız ? Ne kadar süre kullandınız ? Ne kadar süredir kullanılmadan bekliyor ?
Ürünün temizliğini görebilmem açısından detaylı fotoğraf paylaşmanız mümkün mü?

Göğüs pompasını 1 yıl kadar önce aldım.2 ay kadar kullandım.Steril edip kutusunda sakladığım için temizdir.detaylı fotoda paylaşabilirim

detaylı fotoğrafları koyuyorum,ilgilenirseniz görüşelim.

Tekrar merhaba, resimler için öncelikle teşekkürler, ürünle ilgileniyorum evet. Üründe herhangi bir teknik arıza, ne bileyim vakum yaparken bir sorun veya elektrik aksamında bir problemle karşılaştınız mı? En ufak bir problemi bile varsa yazarsanız sevinirim.

Tabi markası bilindik fakat bazılarında üretim hatası çıkabiliyor. Öle bir durumla karşılaşmak istemiyorum.

Bunlar dışında fiyat konusunda 70 TL son fiyat mıdır ?

Ben 50 TL + kargo bana ait olmak üzere almayı düşünüyorum. Ya da bu fiyatta bu ürünü arıyorum da diyebilirim.

Görüşmek üzere..

Tekrar merhaba, resimler için öncelikle teşekkürler, ürünle ilgileniyorum evet. Üründe herhangi bir teknik arıza, ne bileyim vakum yaparken bir sorun veya elektrik aksamında bir problemle karşılaştınız mı? En ufak bir problemi bile varsa yazarsanız sevinirim.

Tabi markası bilindik fakat bazılarında üretim hatası çıkabiliyor. Öle bir durumla karşılaşmak istemiyorum.

Bunlar dışında fiyat konusunda 70 TL son fiyat mıdır ?

Ben 50 TL + kargo bana ait olmak üzere almayı düşünüyorum. Ya da bu fiyatta bu ürünü arıyorum da diyebilirim.

Görüşmek üzere..

merhaba,ben üründe herhangi bir sorunla karşılaşmadım,vakumu çekişi gayet iyiydi çokda memnun kalmıştım,sütümü arttırmıştı.Bir problem yok yani.Fiyatı son 65 tl olur,piyasa fiyatlarına bakarsanız bu fiyat gayet uygun.

2. el ürün aramamızda ki amaçta bu zaten. Herkes bütçesinin el verdiği fiyata arıyor.

Düz hesap yapalım bari. 60 olsun. Hem sizin işiniz görülsün hem de benim..

Ok derseniz ürün benimdir..

tamam. mail adresinizi gönderirseniz görüşelim.

Buradan iletişim bilgisi vermek yasak. Size özel mesaj yolu ile mail adresimi ilettim. Mail adresimden iletişime geçmenizi bekliyorum. Ödeme şeklini ve kargo bilgilerini oradan konuşalım..

Son düzenleme:
Arkadaşlar,bambu sepeti alana cibinliği ve emzirme yastığınıda hediye edeceğim.Fiyatı 130 tl oldu.Yenisine 300-350 tl vermeyin,uyguna alın,sepetin içi geniştir,rahat kullanabilirsiniz.

Eklentiler

• $IMGP1090-S.jpg
    $IMGP1090-S.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMGP1499.JPG
    $IMGP1499.JPG
    138 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMGP1502.JPG
    $IMGP1502.JPG
    166,8 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar,bambu sepeti 100 tl'ye isteyene vereceğim,evde koyacak yer olmadığı için fiyatta indirim yaptım.Anadolu yakasında oturuyorum,elden alabilirsiniz.

bambu beşik satıştadır..

Eklentiler

• $IMGP1090-S.jpg
    $IMGP1090-S.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMGP1093-S.jpg
    $IMGP1093-S.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 66
Back