Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar balköpüğü saç rengimi nasıl koyu sarıya veya açık kumrala çevirebilirim

xtina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
29
0
86
37
İstanbul
sevgililer gününde bu renk saçla olmak istemiyorumm yardım lütfen kızlar senağlamasenağlama

evet canım boya aktı resim benim yok ama netten eklemek istiyorum.ama nasıl eklendiğini bilmiyorumm

eğer akmış ise bana öyle geliyor ki zorlanmadan renk geçişleri yapabilirsiniz ama şöyle bir durum olabiliyor bal köpüğü normalde koyu bir olmaması gerekiyorken boyayanların bazılarından koyu bir renk elde ettiklerini duyuyorum ,eğer koyu değil ise saç renginiz sadece boya ile renk geçişi yapabilirsiniz heleki boyayalı baya bir süre olmuş boyanız azda olsa akmış ise yada en fazla rengin tam oturması açısından iki kez boyamak ile tam sonuca ulaşmanız gerekiyor

benim saç rengimde bal köpüğüydü 2 gün önce direk kumral renge boyadaım süper oldu hem canlı hemde yine açık renk ama turuncu değil:))

resim eklemek için sanırım 100 msjı doldurmanız gerekiyor

benim saçımda birazcık turunculuk var.o gitsin istiyorum turuncu turuncu değil de koyu sarı kumral gibi parlasın.javelin sen hangi kumrala boyadın? markası ve numarasını hatırlıyor musun?

gerçi soruyu bana sormadın ama turunculuk olmasın diyorsan tavsiyem küllü sarı veya küllü açık kumral yada ikisinin karışımıda hoş olur ama küllü olsun

javalin de söylesin bakalım o hangi kumralla yapmışCADIARZU

gerçi soruyu bana sormadın ama turunculuk olmasın diyorsan tavsiyem küllü sarı veya küllü açık kumral yada ikisinin karışımıda hoş olur ama küllü olsun

çok teşekkür ederim canım.öyle deniycem o zaman.aslında resim koyabilseydim istediğim rengi ve kendi saç rengimi koyucaktım

rica ederim,ama sen yinede aceleci davranma iyi araştır,başarılar dilerim

bak birtane açık kumral ekliyeyim , bu tonları istiyorsun değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet işte böyle olsun istiyorum.ama bunda bile hafif yeşil var mesela.kumrala boyayınca yemyeşil olmaktan da korkuyorum biraz

ya hafif yeşil olursun yada turunculuk olur , bence bu kadar yeşillik normal ,ama yinede ben karışmayayım belkide bana göre normaldir :))))) yada birini küllü al boyanın birini normal al ,tamamen küllü olmamış ve pek yeşermemiş olur

sevgililer gününde bu renk saçla olmak istemiyorumm yardım lütfen kızlar senağlamasenağlama

Canım bence sevgililer günü de yaklaşıyoken kendini riske atma, git kuaföre istediğin rengi söyle ama güvendiğin iyi bi kuaför olsun. kendin yapıosun olmuyo sonra sinir oluyosun yada saçların yıpranıyo. ben artık kendimi riske atmıyorum.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilebayanssulusmile

koleston marka boyanın küllü sarıları turunculuğu alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…