Arkadaslar Balıkesir'de KBB doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Acil...

firarperest

Hayırlısıyla,sağlıkla gel annem...
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
2.373
224
36
Arkadaşlar merhaba burası yeri değil belki ama konu acil olduğu için buraya açmak istedim.
3 yaşında kızım var. Dün doktordaydik geniz eti ameliyatı olması gerekiyor. Geniz eti büyüyüp kulağını da etkilemiş. Sol kulağa da tüp takılma ihtimali var. Ameliyatı epey araştırdım bilgi sahibiyim ancak doktor konusunu netleştiremedik. Ozeldeki doktorumuz çok beklemememizi, 10 gün içinde yapılması gerektiğini söyledi. Geniz eti 750 TL+ kulak tüpü 500 TL toplam 1250 TL gibi bir ücret çıkardılar. Bu doktora da ilk kez gittik iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ücret konusu da normal mi yoksa şişirilmiş bir fiyat mı merak ediyorum.
Ücret konusunda daha önce bu ameliyatı yaptiranlardan, doktor konusunda da Balıkesir'de (özellikle Gönen,Bandırma) yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Balıkesir de değilim

Geçmiş olsun

Geniz Eti çift kulak tüp dört yıl önce Bursa da Prof a 4500 e yaptırmıştık

Çok zor bir operasyon değil

Balıkesir de değilim

Geçmiş olsun

Geniz Eti çift kulak tüp dört yıl önce Bursa da Prof a 4500 e yaptırmıştık

Çok zor bir operasyon değil
Çok teşekkür ederim. Evet internette yaptığım araştırmalarda çoğunlukla kolay bir operasyon olduğu söylenmiş. Umarım bizim için de öyle olur. Bütçemiz kısıtlı ama iyi bir doktor bulmak önceliğimiz. Çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…