Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk arkadaşlar bakırköyde biyer varmış 150 ytl çıtçıt saç satıyormuş gercekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi damla_damla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende tesadüfen keşfeettim orayı.. oda bana 150 tl olanlar için iyi değil boyaya gelmeyebilir dedi 240 tl olanı tavsiye etti.. ama ben tlf la konuştum.. sence nasıldı yani gürlüğü yapısı felan. ben istanbulda değilim o yüzden tlf la güvenemiyorum. sen napacaksın kesin karar verdinmi almayacak mısın,? benimde saçlarım az hatta arkadaşımında o kadar az ki çok rahat kullanıyor ve onun saçları kısacık..

Son düzenleme:
merhabalar
benim gerçek saç çıt çıt larım var kahverengi renkte
önceden kullanıyordum ancak şimdi kapandım ve kullanmıyorum satmayı düşünüyorum
isteyen arkadaş olursa floryada oturuyorum irtiibata geçebiliriz

kızlar bakırköyde d&r ın yanındaki apartmanda 1. katta bi perukçu var ben ordan 8 parça60 cm 200 tl ye aldım style peruktu galiba ismi, bakırköy meydandaki d&r (bilmeyenler sorarak bulmak isteyenler için okunuşu diyenar) rın yanınınki apartman, yakın olanlar baksın güzel şeyler var..

canım , acaba aldığın saçlae kaç gr? ve bir kuaföre felan gösterdinmi saçları ne dedi? veya boya rofle felan yaptırdın mı?

canım gr olarak tam hatırlamıyorum ama ben çıtçıtdan halka kaynağa kada çok şey kullandım anlarım bayada çıt çıt kullandım b. köydekiler çok iyi boyasız işlemsiz doğal saç zaten işlemsiz saç almak daha iyi çünkü zaten sende saçına göre boyatacağın için işlemsiz saç çok yıpranmamış oluyor. uzun güzel ben boyatmadım başka arkadaşım aynı yerden aynı saçtan aldı koyu renkli saçı karemele açtırdı sonra tekrar koyu rengr boyattı hiçbirşey olmadı, zaten orası genelda baya satış yapan biryer uyruduk biyer değil yani taksimdede yerleri var yakınsan bakasan sende güzel olduklarını görürsün canım

canımben trabzobdayım o yüzden bakma ihtimalim yok yani arkadaşım şu an orda ona aldırcağım.. ve şimdi tlf ettim adam garanti veriyor saçlara ama tabi güvenmek zor.. peki saçlar nasıl yani ince tellimi mi kalınmı sen ne zaman aldın? bu çin saçı felan dediklerinden olmasın yani..

hı bılaşma yapıyor mu ve doğal dalgalı saç varmı acaba yoksa düzmü hepsi.. çünkü hep 200 e felan güzzel bir saç bulamazsın diyorlar yani gerçek değildir felan.. ne bilim ben toptancıyla konuştum o bile 240 dedi iyi bir saça

güzelim ince telliside var kalın telliside böyle diyorum çünkü kendi saç yapımız insandan insana değişir senin saç yapın kalın tellidir benimki ince telli ona göre alırızama genelde çıtçıtlar çok ince olmaz dolgun olur ,çıtçıtın ya dalgalısını yada düzünü alacaksan alırsın e genelde düz kullanılıyor daha kullanışlı çünkü istediğin zaman düz yaparsın sıkılırsın maşayla dalga verirsin, zaten ince olsa ne kadar olabilir amaç kendi saçımızın içinde belli olmaması ve bunun içinde zaten uygun şekilde oluyor hepsi sen çok kararsızsın herhalde saçların nereden olduğunu kimse bilemez yok çin miş hitmiş adam garanti veriyorum şu saçtan değil der sallar yapay saçı kakalar sana yani kuaförlere güvenmiceksin,hint mint ama en nihayetinde saç yani gerçi yoğu hint saçı sanırım, ben 1-2 ay önce aldım güzel memnunum benimki gerçek saç, çoğu yerde içine yapay saçta karıştırıyorlar, arkadaşın alacakta baksın dediğim yere canım

Son düzenleme:
yok canım göstermedim ama dedim ya ben çok saç türü kaynak çıt çıt vs kullandım bilirim iyi yani, ama aynı yerden alan arkadaşım saçı iki kez ayrı ayrı kuafölerde boyattı ve kuaförlerin beğendiğini söyledi eğer alacaksan benim gibi alınan beğenilen bilinen yerlerden al başka yerlerde ne çıkacağı belli olmaz fıstık, inşallah bulursun..

teşekkür ederim canım.. bende şimdi arkadaşım konuştum bakacak yarın çok sağoll

saçları sattınızmı özel msj atamıyorum siz bana atarsanız sevinirim

gerçek saçın 150 olduğunu sanmıyorum.ben geçen ay 550 ye aldım rapunzelden çok gür ve uzun.isteyen arkadaşlar olursa resim gönderebilirim. 350ye satmayı düşünüyorum

kızlar çokkk ucuz çıtçıtlara güvenipte almayın
ölü saçı, at kılı, çin saçı ve seramik saçı karıştırıp doğal saç diye yutturuyorlar
iki gün sonra tiftik tiftik oluyor
boyamaya maşaya fönde gelmiyor
1 kere alın tam alın bence
istediğiniz her işlemi yaptırırsınız üstünde

bende bu aralar almayı düşünüyorum ama kararsızım saçlarım çene hizamda.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…