• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk arkadaşlar bakırköyde biyer varmış 150 ytl çıtçıt saç satıyormuş gercekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi damla_damla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

damla_damla

Ziyaretçi
sizce gercek olabilirmi ben gidip görmedimde arkadasım kaynak yaptırmıs 200 ytl cıt cıtlarda 150 ytlymiş bazı mankenler bile ordan alıyormus.hani kullanan arkadaslar varsa 150 ytl olurmu cıtcıtlı sac sizce???

ya gercek miymiş ben de düsünüyorum ama uygun fiyata arıyorum.

canım bende almak istiorum yardımcı olursan sevinirim-tatlicadiarzu-

herkes var diyo kimse yerini söylemiyo yaa bende eminönünde buldum 8 parça 160 gr 170tl nasıl kıslar

çok iyi bence al
bide adresini yazarsan sevinirim bende alıcam çünki netten almak istemiyorum görüp almak daha mantıklı bekliyorum cevabını..........

benim dediğim eminönünde zaza han diye bi yer kuaför malzemeleri satılıyo sırf tahtakaleye doğru tam adresi bilmiyorum ama kime sorsan gösterir canm

siyah düş ne yaptın sen aldınmı çıt çıtları canım? birde eğr tekrar gidersen tlf numarasını alır yazarmısın bize

geçen cuma gittim canım ama almadım benim saçım az olduğu için kendim takamıycağımı düşündüm görünür çıtçıt yerleri dedim düğün için istiyodum zaten ama alınca sonrada kullanırım diodum sürekli kuaföre gidemiyceğime göre almıym dedim saç güzeldi ama yane saçtan yana bişey yok yeride tahtakale türktelekom var onun karşısında hana girdinmi 1 kat yukarı çıkıosun karşına çıkan ilk dükkan eğer gitmeyi düşünürsen he bide tarlabaşındada çok yer var orlarada bakın derim

ben istanbulda değilim malesef o yüzden gidemem amakesin bir yer bulsam birilerine aldırtmayı düşünüyorum.. birde tam yerin adı ne acaba? ve saçın uzunluğu ne kadardı gürlüğü felan..

benim dediğim 170 canım 150 ye boyalı vardı platin renk saç iyidi bence yane benim saçıma göre çok daa iiyidi:)

hıı 170 olan doğalmıydı yani boyasız çünkü benim bildiğim boyalılar daha pahalı da:)

valla adını bilmiyorum dükkanın ama hanın adı zaza han baya uzun bele kadar çok gürde deil çok azda deil yeterli bence tabi herkese göre deişir bu görmeden almakta olmas tabi canım

telefon numarası felan varmı sende acaba? bende alacağımma hala araştırmam bitmedi offf hem uygun hem güzel olsun istiyorum

yok valla adam bu doğal 150ye bunlar var dedi bende o nie öyle o zman bunuda ver 150ye dedim oda o boyalıda ondan dedi:D

telefn numarası yok canım yolum düşerse uğrarım akşam benim çıktığımda kapanmış oluyo ama kısmet bakalım

alla alla bende nereye sorsam boyalı için pahalı diyor:) neyse yolun düştüğünde tlf numarasını ve dükkan ismini alırsan çok sevinirim canım..

Back