Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar bakın saç rengim nasıl

yeni boyattım saçımı renk nasıl güzel miEki Görüntüle 140971

cok guzel olmus gule gule kullan ben burada bulamiyorum kuafor bir turlu guvenemiyorumda
Sen direk sariyami boyattin yoksa balyaj golge falanmi ben hep sari kullandim simdi findik kabugu gibi bir renk bende cozemedim yavas yavas sacim sariya geciyorum ve insanlarinda gozu alissin diye hemen boyatmiyorum

cnm bu renkler solgun ve yaşlı gösteriyor ve alışkanlık yapıyor vazgemiyorsun bi süre sonra fazla alışmadan bir süre kullanıp değiştir bence daha koyu ve sıcak tonlar doğal olur sende...

ayshegul ve mrv'ye katılıyorum:26:
sıcak kahve tonları ten rengine çok güzel olurdu. ama sen beğendiysen sorun yok tabii ki.

bence de sararık ve sağlıksız göstermiş seni, ben de bal köpüğü karamel tonlarına bayılıyordum buğday tenliyim senin gibi daha açık senden tenim, balköpüğü müthiş solgun durdu sararık sararık oldu yüzüm sanki, solaryuma girecek halim de yok, karameli denedim o da baktım turuncumsu olunca ucuz duruyor, bi de çok ortalığa düştü, lisede kızların yarısı karamel kafalı, ben de tarçın bakırla balköpüğünü karıştırdım çok azcık da bakır dore sıktım içine, sıcak bi bakır tonu oldu tam gözümün rengi ile aynı ton oldu çok yakıştı, herkes beğendi, lafı uzattım ama demem o ki kendi ten ve gözüne en yakışan rengi dene derim ben, başkalarında görüp bayıldığımız tonlar bizde aynı durmayabiliyor

ben ilk resimdeki rengi beğendim cnm
güle güle kullan yakışmış bence ama makyaj isteyebilir

2.de turunculuk var o yüzden çok beğenmedim
bazıları seviyor ama turuncumsu karameli yakıştıramıyorum koyu tenlilere (aslında kimseye)
ama sarı için illa da açık tenli olunması gerekli değil bence kişiden kişiye değişir

Son düzenleme:
eskı sac rengm evet guzel renk aama yanlız cok makyaj gerekıo ayrıca fonsuz guzel durmuo amaa bakarım dıosan ozman guzel evet soluk bı renk tonu ama yakısmamısta denemez

yeni boyattım saçımı renk nasıl güzel miEki Görüntüle 140971

Kusura bakma ama olmamış canım . Yani ben kaç kere baktım fotoya ama bir türlü yakıştıramadım. Sana koyu kahve tonları iyi gider ve kendim doğal duran saçlardan hoşlandığım için sende de kahve tonlarının doğal duracağına inanıyorum. Ama sen beğendiysen sarı rengi sorun yok tabii. =)

çok hoş olmuş cnm bende hürremin saç renginden boyatayım diyorum ama makyaj istio sanırımm beyaz tenliyim çokk ne diyorsunz:44::44::44:

cıx olmamış tatlım.bu renk makyajsız solgun makyajlı çok frapan duran bir renk.kumral sana yakışırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…