Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar bakin bi nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
12 gun once ovulasyon gunumdu ve birliktelik oldu. Ovulasyon testiyle takip etmistim. Testin pik yaptigi gece ve sonraki geceyi degerlendirdik.

Reglime de tam bir hafta kaldi. Dun kahverengi lekelenme gibi akintim vardi. Bugun de taze kan geliyor. Ama cok cok az. Damla seklinde degil de akintinin icinde. Tuvalete gidince peceteye geliyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama biraz karninda regl olacakmisim hissi var gibi.

Biraz once erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi cikti maalesef. Bu yerlesme kanamasiysa testte cikmasi gerekmez miydi. Yerlesme kanamasi degilse eger ne. Dusun dusun cikamadim isin icinden. Testte gebelik olustuktan 6 gun sonra dogru sonuc verir yaziyor ama gebelik olusmussa eger ne zaman olustu. Beraberlikten kac gun sonra olusuyor. Bilenler bilmeyenler. Beni bi rahatlatin kizlar. Uzaktayim zaten evimden. Gecmis konulari oku oku bi hal oldum. Yine de rahatlamadi icim.

Benim 12 gün sonra kanda çıkmştı canım
Ben cok umitliydim bu ay. Hamile olup erken gebelik testinde cikmama ihtimali var mi acaba. Minatech marka kullandim. Bu anlattigim yerlesme kanamasi olabilir mi. Cok soru sordum kusura bakma ama catliyorum meraktan. Simdi ne yapabilirim. Yarin testi tekrar mi yapsam. Bu arada testi oglen yaptim. Sabah ilk idrarla yapmak daha iyi oluyormus sanirim.

Evet ama benim silikte olsa yani gölgesi çıkmştı idrarda sonra kanda çıktı değerim istersen yarın tekrar dene

Evet ama benim silikte olsa yani gölgesi çıkmştı idrarda sonra kanda çıktı değerim istersen yarın tekrar dene
O zaman degilim sanirim. Olsam silik de olsa cikardi. Bosuna umitlenmeyim ben en iyisi. Cok tesekkur ederim.

Benim reglime 12 gün var daha aynı durum ve sorular ne yazık ki benim de kafamda. 2 gün lekelenmem oldu. İlk gün pembe, ikinci gün kahverengi. Betahcg sonucum ilk kanama başladığında 0.216'ydı. Umarım ikimizin de yerleşme kanamasıdır ve mutlu haberleri alırız.

Dur bakiyim hemende kesme ümidini testin varsa yarın dene istersen
Sabah deneyecegim. Belki ilk idrarla yaparsam testi daha kesin sonuc alirim. Ne kadar stresliymis beklemek. Iki ay oncesine kadar isteyip istemedigime bile karar veremiyordum. Simdi dort gozle sonuc bekliyorum.

Insallah. Ben iki ay once yasmin kullanmayi biraktim. Ilac kullandigim surede hic ara kanama olmadi. O yuzden bu kanamayi yerlesme kanamasina yordum ama sebebi baska ne olabilir hic bilmiyorum.

Insallah. Ben iki ay once yasmin kullanmayi biraktim. Ilac kullandigim surede hic ara kanama olmadi. O yuzden bu kanamayi yerlesme kanamasina yordum ama sebebi baska ne olabilir hic bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla dk hapı kullanımı sonrasında bu tip lekelenmeler oluyor. Regl bir süre sonra düzene giriyor. Ama yine de olumlu tarafından bakalım. İnşallah gönlündeki içindir bu durum

Yine de sen kendine dikkat et, eğer tam regl gibi olmazsa ve günün geçerse testi tekrar et. Geçmeden yapılan testler şekil A'daki gibi hep kafamızda bir "acaba" bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…