• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bakın acil kene mi bu??

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
Arkadaşlar çok kötüyüm acil ne bu? Ben sandım ama değil kene mi acaba? Böceğe benzetemedim ama çok korkuyorum nolue bilem biri söylesin

Eklentiler

• IMG_9429.webp
    IMG_9429.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 1.137
Yara ya da batık gibi geldi bana. Kene gibi görünmüyor. Yine de çok taktıysanız bir acile gidip gösterin.

Kızıma kene yapışmıştı karnına, onunki böyle değildi. Teninin üzerinde simsiyah tek bir noktaydı ama ama kafasını falan gömmemişti henüz yeniydi belkide ondan farklı gibi duruyo.

Ama yine de benzetemedim

Hiç oynamadan doktora git, ne gerekiyorsa orda yaparlar. Eğer keneyse kendin çıkartırsan zehirlenirsin çünkü. Bırak doktora baksın, illa bi acil vardır etrafta

Aşırı korkuyorum ya kimse keneye benzemiyor dedi ama içim rahat değil. Acile gitmeli miyim

Acile gidin bencede kene gibi durmuyor farkında olmadan zarar vermişsiniz gibi gözüküyor

Acile git hemen kene yada değil ne olduğunu anlarsın kesinlikle ihmal etme derim en azından için rahat eder

Arkadaşlar çok kötüyüm acil ne bu? Ben sandım ama değil kene mi acaba? Böceğe benzetemedim ama çok korkuyorum nolue bilem biri söylesin
öncelikle kene ise bile korkma. her kene öldürmez. kene ise kesinlikle sen cıkartma.
ama resimden pek anlaşılmıyor bunu da yazayım.
yarın mumkunse ilk işin cildiyeye gitmek olsun yada şimdi acile git. büyütec ile bakılsın. ne oldugu netleşir.
saglık ocagı bile kene ise anlar ve cıkartır.

Kene gibi durmuyo ama bellide olmaz sanki derin nokta gibi bi kabuk bağlamış gibi

Bence kene gibi duruyor bir ara koluma yapışmıştı ben keneye benzettim inşallah değildir ihmal etme acile git

acile mi gidiyorsun evde misin ? ne yapıyorsun iyi misin ? bir ses ver ?

Bence de kene değil. Ama için rahat etmeyecekse bi doktora git derim.

Back
X