7.ayının içinde olan bir kızım var.yaklaşık 1-2 ay sonra işe başlama ihtimalim var,fakat bebeğim tam anlamıyla ek gıda almıyor,babaanne bakıcak ve babaanne kreşe giden bir toruna daha bakıyor.aklım hepim kızımda kalıcak.kahvaltı karışımını sevmiyor.yarım yumurta sarısı,yarım kibrit kutusu kadar tuzu alınmış peynir,bir adet zeytın ve yarım portakal suyu olarak kahvaltı yapıyoruz.arkasından hemen emmek istiyor,zaten hepsini emmek için bitirmiyor.öğlen zorla elma püresi yiyor uyuyor,uyku aralarında emiyor ve kalktığı zaman yarım kase zorla çorba içiyor.tarhana,ıspanaklı mercimek çorbası,yoğurtlu çorba ve bir saat sonra yoğurt yiyor.yatana kadar da emiyor zaten sürekli.sütümü ölçmek gibi bir şansım da yok yani bilemiyorum yetiyor mu.ama yetiyor galiba çünkü aç çocuk ağlar bence durmaz.ek gıda anlamında vitaminsiz kaldığını düşünüyorum.boyu gayet iyi,kilosu en son 8,5 du.sizlere sorum,
1-devam sütü vermelimiyim?
2-şayet işe başlarsam mama vermem lazım mı çünkü hiç mama vermedim ve doyacak şekilde çorba içmiyor.
3-aptamili düşünüyorum bunun hangi çeşitleri olabilir.
okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.çok uzun olmuş :26:
1-devam sütü vermelimiyim?
2-şayet işe başlarsam mama vermem lazım mı çünkü hiç mama vermedim ve doyacak şekilde çorba içmiyor.
3-aptamili düşünüyorum bunun hangi çeşitleri olabilir.
okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.çok uzun olmuş :26: