• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bakarmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
Arkadaslar ikingundur sol bacagima saplanir gibi inceden bir agri giriyor ne yapabilirim varmi oyle olanlar neler yapiosunuz

Arkadaslar ikingundur sol bacagima saplanir gibi inceden bir agri giriyor ne yapabilirim varmi oyle olanlar neler yapiosunuz
Romatizma gibi geldi bnde de öyle olduğu ilk başta kas la ilgili olabilir

Soğuktan da olabilir doktora gidip baktır istersen önemli birşey yok tur inşallah geçmiş olsun

Hemen gitmek istemiyorum aslinda dogaldan evde yapabilcegim bisi yokmu bildiginiz
Burda benim söyledim sana yaramaz sana yarayan bana yaramaz bn birşey yapmadım direk hastaneye 6 ay komada şeklinde yattım şuan şükür iyiyim burda doğal yolla bilgiim yok kas gevşetici sur sıcak tut diyebilirim çok oluyosa doktora git

Yada yorgunluktan ayağa çok basmaktan da olabilir

Burda benim söyledim sana yaramaz sana yarayan bana yaramaz bn birşey yapmadım direk hastaneye 6 ay komada şeklinde yattım şuan şükür iyiyim burda doğal yolla bilgiim yok kas gevşetici sur sıcak tut diyebilirim çok oluyosa doktora git

Yada yorgunluktan ayağa çok basmaktan da olabilir
Olabilir tesekkur ederimmm

Back