• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bakar mısınız lütfen

Panda34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
347
219
33
Ben yumurta takibi yaptırıyordum pcos hastasıyım yumurtam çok direnç göstermişti sonunda 2 yumurtam büyümüştü 13 temmuz ilişki 15 temmuz çatlatma iğnesi ve 17 temmuz ilişki demişti doktorum aynen uyguladım düzensiz adet olan biriyim önceki adetimden baz alarak 1 hafta var döngüme dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım bu şekil çıktı…Umutlanmam istemiyorum hemen ama çok heyecanlıyım çok uzun uğraşlar verdim 8.5 ay vajinismus la uğraştım ardından negatif 2 yumurta takibi geçirdim daha sonra polip olduğunu öğrenip ameliyat oldum ve ameliyat sonrası uzun çabalar sonucu ilk yumurta takibim 🥺🥺🥺 ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA 💐
ADEC04E6-2446-402B-B203-644E94DB2936.jpeg

Ben yumurta takibi yaptırıyordum pcos hastasıyım yumurtam çok direnç göstermişti sonunda 2 yumurtam büyümüştü 13 temmuz ilişki 15 temmuz çatlatma iğnesi ve 17 temmuz ilişki demişti doktorum aynen uyguladım düzensiz adet olan biriyim önceki adetimden baz alarak 1 hafta var döngüme dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım bu şekil çıktı…Umutlanmam istemiyorum hemen ama çok heyecanlıyım çok uzun uğraşlar verdim 8.5 ay vajinismus la uğraştım ardından negatif 2 yumurta takibi geçirdim daha sonra polip olduğunu öğrenip ameliyat oldum ve ameliyat sonrası uzun çabalar sonucu ilk yumurta takibim 🥺🥺🥺 ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA 💐Eki Görüntüle 3100282
İnşallah vardır ama maalesef ki çatlatma iğnesi etkisi 12. Gününe kadar sürdürüyor. Ayrıca bat gününe daha 7 gün var kan da bile çıkmaz. Kendini kasma düşünmemeye çalış ve rahat ol

Bende umutlanmak istemiyorum daha öncede 2 takibimde negatifle sonuçlanmıştı ama şu an hiçbir problemim kalmadığı için heyecanımdan duramıyorum 🥹 Allah’ın yazdığı olacak olumlu olumsuz her türlüsüne de hazırım ama heyecanım çok fazla nedense 🌸

Ben yumurta takibi yaptırıyordum pcos hastasıyım yumurtam çok direnç göstermişti sonunda 2 yumurtam büyümüştü 13 temmuz ilişki 15 temmuz çatlatma iğnesi ve 17 temmuz ilişki demişti doktorum aynen uyguladım düzensiz adet olan biriyim önceki adetimden baz alarak 1 hafta var döngüme dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım bu şekil çıktı…Umutlanmam istemiyorum hemen ama çok heyecanlıyım çok uzun uğraşlar verdim 8.5 ay vajinismus la uğraştım ardından negatif 2 yumurta takibi geçirdim daha sonra polip olduğunu öğrenip ameliyat oldum ve ameliyat sonrası uzun çabalar sonucu ilk yumurta takibim 🥺🥺🥺 ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA 💐Eki Görüntüle 3100282
Merhaba canım bende de polikistik over var bende çok böyle çatlatma iğnesi ilaç falan kullandım çok test yapıp çöpe attım çok şükür şu an tüp bebekle pozitifi gördüm inşallah vardır Rabbim nasip etsin ama daha bir hafta adetine var ve bir de çatlatma iğnesi olmuşsun tüp bebekte bile mesela çatlatma iğnesi olduktan hemen sonra yanılma payı çıkıyor diyor doktorlar ki sen yeni olmuşsun yani Rabbim mahrum eylemesin kimseyi bedeninden seni de yaşadıklarının çok zor olduğunu biliyorum ama inan bana sabrın sonu selamet ben 3 yıl 2 aydır bekliyordum 😏

Merhaba herkese bu test sonucum ilacın etkisiyle oluşmuş maalesef tedavim yine negatifle sonuçlandı.Allah herkesin yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın.Allah’ın takdiri vardır bunda da bi hayr

Back