Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende dün aşılama yaptırdım ama aşılama esnasında çok fazla kasık agrım oldu eve geldikten sonrada agrılarım oldu rahim agzımdada kanamam oldu sizdede oldumu

Benim de 3. Aşılamam olacak benim de umudun yok pek ama yine de acaba mı diyorum inşallah tutar kaç yıllık evlısin
Insallah tutar canim birde sifir belirtim oldu iste 10.gun 11.gun kasik batmam birde adetim gelcek gibi belim agriyor suan. Ama ben kesinlikle tuttuguna ihtimal vermiyorum. 2 yillik evliyim ama neredeyse 1bucuk yil korunduk 9 aydir falan istiyoruz gibi bir sey. Siz peki ? Sorun nedir ? Bizde morfoloji dusuklugu.

İnşallah tutmuştur canım ben 3 yıllık evliyim hiç bir sorunumuz yok herşey yolunda ama nasip olmuyor bir femara bir de gonal f le aşılama oldum tutmadı hiç hamile kalmadım bu da 3. Aşılama olacak tutmazsa tüp bebek

Insallah tutarda tup bebek yaptirmazsiniz. Bizimde morfolojide sorun oldugu halde doktor ucunde de super sperm verdi esin dedi.peki tuplerine falan baktirdinmi?

Insallah tutarda tup bebek yaptirmazsiniz. Bizimde morfolojide sorun oldugu halde doktor ucunde de super sperm verdi esin dedi.peki tuplerine falan baktirdinmi?
Tutucagindan umidim yok suan belimin agrisindan duramiyorum sali gunu adet gunum ama dun vr bugun belimden duramiyorum adetim gelicek yani

Kızlar 2. aşılamadan olumlu sonuc almıs biri olarak sizlere de umut olması için yazmak istedim. Ben pko ve haşimato hastasiyim. 3 senedir çocuğumuz olmuyordu. 3 defa yumurta takibi sığdırdık bu 3 seneye ve geçtiğimiz ocak ayında ilk aşılamalı oldum. Sonuc 15 gün sonra 17 idi. Tekrar tekrar test istedi doktorum ve 100 e kadar yükselip maalesef 40 düştü. Yani kimyasal gebelik oldu ve adetle birlikte attım. 6 ay sonra cesaret edip 2. Aşılamama başladım. Bu sefer ki çok zor geçti. İlk 75 vuruldum gonal f fakat yumurtalar gelişmedi doktorum C ile başlayan başka bi iğne verdi daha ucuz olsun diye iki defa ondan vuruldum yine gelismedi en son 150 'ye yükseltti ve üç gün vuruldum. Pko olduğu icin Ohss riski olabileceğini söyledi doktorum ve tabiki çok korktum. 12 gün ilk aşılamam da hiç olmayan ağrılarım oldu. Uyurken sağa sola dönemedim. Yürürken ağrıdı. Alt karın bölgem 12 gün aralıksız agrıdı ve 12. Gün çok şiddetli bi ağrı yaşayıp hastaneye gittik. Doktor sol tarafımda devasa bi yumurta olduğunu ve catlamadıgını rahmin kalın gebelik olabilir dedi. Gebelik testi yaptı veeeee 12. Gün beta hcg 66 cıktı. 2. Gün işe 155 e yükseldi. Doktorum 10 gün sonra ultrason a çağırdı. Şimdi ultrason gününü bekliyoruz. Benim belirtilerim karın ağrısı idi ama onun gebelikle bi alakası olduğunu sanmıyorum çatlamayan yumurtayla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü 3 gün önce yine aynı şiddetli ağrıyı yaşadım ve tahminim o yumurtayı içimden attım ve artık ağrılarım gecti. İnşallah keseyi de görürüz çok dua edin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bunu ancak yaşayan bilir çünkü. Bu arada ben 12 gün hiç bişey yapmadan sadece yattım. Aşılamadan sonra da bir gün banyo yapmadım ve cirinone jel kulladım

Kızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8.gunum göğüslerim hariç hiç bir belirtim yok böyle olup aşılaması tutan var mı?

Kızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8.gunum göğüslerim hariç hiç bir belirtim yok böyle olup aşılaması tutan var mı?
Selam canim uzun zamandır girmiyordum bu siteye tesadüf girip bakayım dedim sorunu görünce de yazmak istedim çünkü bende de hic bir belirti olmadı yani hafif gogus ağrısı bazen kasik ağrısı oda psikolojikti galiba 12. Haftaya gireceğiz simdi allahin izniule ve hala pek bir belirtim yok belirti arama yani

Ben hağla hamile değilim canım Allah bağışlasın sevindim senin adına

Canım o ilaçlar gakkında fikrim yok ama aşılamada illaki birazda olsa acı oluyor ama anne olmak istiyorsak bence bunlara dayanmamız gerek korkma sen

Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Aynen dediğn gibi psikolojik bende de bel ağrısı var adet olacakmısim gibi kasıklarım ağrıyor bekliyorum bakalım

Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Aynen dediğn gibi psikolojik bende de bel ağrısı var adet olacakmısim gibi kasıklarım ağrıyor bekliyorum bakalım
Sagol canim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sen belirtilere cok takılmamaya çalış kafanı dağıt ve bol bol su iç ben ilk 4 gun dinlendim diğer günler çalışmaya devam etmek zorunda kaldım ve yorucu bir iste çalışıyordum tutacaksa bile bu yorgunlukla düşer diyordum hep eşime ama oldu cok sukur

Amin inşallah çok su içiyorum ben çalışmıyorum o yüzden hep dinlendim bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…