Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilamamin 11. Günü adet oluorum galiba leke geldi asilamada geciktirio die biliom ama adeti erken gelen oldu mu
Bende aşılamanin 10.günü regl oldum normalden 5 gün once oldum bide cok sinir bozucu ilk basta leke gelince yerlesme kanamasi sandim çünkü hayatimda hic erken regl olmamistim insan regl olduğu gördügu halde bazen ya üstüne gormeyse ya söyleyse ya böyleyse diye dusunmeden kendini alamiyo banada doktorum bir ay ara verelim dedi bende bu sürede biraz kafamı toplarim. Rabbim hepimize hayırlı.sekilde evlat nasip eder insallah

Olcak die umit ettik ya yerlesmedir ustune gormedir die kabullenemedik ama malesef sonuç degismedi hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim en guzelini bilir hayirli hamilelik hayirli evlat nasip etsin insAllah

Merhaba bende aşılama yaptıracağım öncelikle size sorum olacak ben pko hastasıyım ve rezervim iyi. Gonal f ile kullanıyorum 16 17 folikül oluştu ama büyüyen 1 2 tane şimdilik. Sizce rezervden gittiği için sıkıntı oluşturur mu diğer yumurtalar boşa gidecek çünkü. Birde aşılama da çok acı oldu spekulum falan takarken biraz korkuyorum

Merhaba herkese. Bende bu ay aşılama için klomen kullanıyorum hatta bu akşam son içeceğim. Bugün doktora gittim 1 tane yumurtam oluşmuş oda 14 mm miş adetimden sonra 9.gün sizce nasıl? Aşılamaya 1 tane yumurta yetiyor mu?

Merhaba bende 2 defa negatif asilama yasadim suanda 3.asilamamin sonucunu bekliyorum ama bundada umitli degilim. Kontrole gittigimde tuplerime bakilmasi icin randevu yapacagiz doktorla. Bir nevi ayni kaderi yasiyoruz malesef

Merhaba bende 2 defa negatif asilama yasadim suanda 3.asilamamin sonucunu bekliyorum ama bundada umitli degilim. Kontrole gittigimde tuplerime bakilmasi icin randevu yapacagiz doktorla. Bir nevi ayni kaderi yasiyoruz malesef
Aşılamadan önce tüplerinize bakmasılar mı? İnşallah 3.size tutunur hamile kalırsınız

Bugun oldum asilamami birax zor ve agrili oldu hala yatiyorum kasiklatim cok agriyor rabbim kucagimixi bos birakmasin isallah gurkan hocayla ilgili cok horum okufum ve duydum hayirlisi artik

Hayir 3.den sonra bakiliyormus yasal olarak. Insallah hepimiz kaliriz saglikla canimm. ama bu 3.oldugu icin icimdeki heves ve inanc gitti malesef
Hıı yasal olarak bilmiyorum tabii. Ama 3.de tutan cok var rabbim size bize hepimize en güzelinden ve sağlıklısından bir evlat versin.

Benim eşimde hareketlilik 4 dü doktor aşılama yapmadı tutmaz diye tüp bebek için randavü aldık test yapayım öyle gideyim doktora dedim bir baktım ki hamileyim şuan rabbime şükür 4+3 hamileyim Allah’tan Ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…