Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım aşılamanın kaçıncı günü ? Keşke 14.günü bekleseydin genelde 14.gün tutmadıysa adet oluyorsun. Ya da bir test yapsaydın öyle kan verseydin hastaneler çok riskli
14 günü iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı akşam bi sorun çıkmasa gidip kan vermeyi düşünüyorum ama iki üç açık pembe lekelenme oldu bnde biraz endişelendim yaa

14 günü iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı akşam bi sorun çıkmasa gidip kan vermeyi düşünüyorum ama iki üç açık pembe lekelenme oldu bnde biraz endişelendim yaa
Kan sonucu kesin sonucu verir icini ferah tut aksam ver kanini bizide haberdar et hayırlı sonuclarin olsun İnsAllah

Herkese merhaba öncelikle
Ben 2.5 yillik evliyim sol yunurtaligimda 2-3 cm araliginda degisen cikolata kistim.var klomen ve catlatma ignesi kullandim bir kac kez olmadi ara verdim dua ettim kurler yaptim yine olmadi mersinde yasiyorum dun univeriste hastanesinde prof gürkan hocayla asilamaya basladik gonal f 900 verdi gunde 75 ml vuruluyorum oncelikle olaral bana istersen kistini alalim engel olmasin dedi ben kabul etmedim ameliyati yas 35 iki asilama olumsuz olursa tup bebek yapariz dedi hikayrm boyle bana yardimci olurmusunuz yapmam gerekenler konusunda cok stresliyim

Kist konusunda pek bilgim yok canm ama aklına takılıyosa baska doktorada gidip danış. Bende mersinde yasyorm gecen ay gürkan hocaya gitmistim ama cesaret edemedim tüp bebeğe o ortamda baya gerdi beni bi daha da gitmedim kendi doktoruma gittim aşılama yaptik bu au iste. Gurkan hocaya cok iyi diyolar insallah tedaviniz olumlu sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…