-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.701
14 günü iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı akşam bi sorun çıkmasa gidip kan vermeyi düşünüyorum ama iki üç açık pembe lekelenme oldu bnde biraz endişelendim yaaCanım aşılamanın kaçıncı günü ? Keşke 14.günü bekleseydin genelde 14.gün tutmadıysa adet oluyorsun. Ya da bir test yapsaydın öyle kan verseydin hastaneler çok riskli
Kan sonucu kesin sonucu verir icini ferah tut aksam ver kanini bizide haberdar et hayırlı sonuclarin olsun İnsAllah14 günü iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı akşam bi sorun çıkmasa gidip kan vermeyi düşünüyorum ama iki üç açık pembe lekelenme oldu bnde biraz endişelendim yaa
Bence gitmeden bi idrar daha yap varsa idrarda çıkar ama geç döllenme fln da olabilir tabi14 günü iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı akşam bi sorun çıkmasa gidip kan vermeyi düşünüyorum ama iki üç açık pembe lekelenme oldu bnde biraz endişelendim yaa
Kızlar malesef adet oldum inş sizinki hayırlısı olurKan sonucu kesin sonucu verir icini ferah tut aksam ver kanini bizide haberdar et hayırlı sonuclarin olsun İnsAllah
Hayirlisi olsun canım bir dahaki sefere insAllah Rabbim en kisa zamanda guzucuguna kavustursun insAllahKızlar malesef adet oldum inş sizinki hayırlısı olur
İnsAllah canim en kisa zamanda Rabbim beklediğimiz cennet meyvemize hepimizi de kavustursun insAllahAmin inş sizden hayirli sonuçlar alır bi dahi ki ay yine aynı sürece gircem işte
Merhaba, siz aşılamayla mı hamile kaldınız? Ve öyleyse eğer nerde tedavi oldunuz?Her 2 günde bir 2 katına çıktı cabim çok şükür haftaya perşembe çağırdı gel kese görünmüş olur dedi
Kist konusunda pek bilgim yok canm ama aklına takılıyosa baska doktorada gidip danış. Bende mersinde yasyorm gecen ay gürkan hocaya gitmistim ama cesaret edemedim tüp bebeğe o ortamda baya gerdi beni bi daha da gitmedim kendi doktoruma gittim aşılama yaptik bu au iste. Gurkan hocaya cok iyi diyolar insallah tedaviniz olumlu sonuçlanırHerkese merhaba öncelikle
Ben 2.5 yillik evliyim sol yunurtaligimda 2-3 cm araliginda degisen cikolata kistim.var klomen ve catlatma ignesi kullandim bir kac kez olmadi ara verdim dua ettim kurler yaptim yine olmadi mersinde yasiyorum dun univeriste hastanesinde prof gürkan hocayla asilamaya basladik gonal f 900 verdi gunde 75 ml vuruluyorum oncelikle olaral bana istersen kistini alalim engel olmasin dedi ben kabul etmedim ameliyati yas 35 iki asilama olumsuz olursa tup bebek yapariz dedi hikayrm boyle bana yardimci olurmusunuz yapmam gerekenler konusunda cok stresliyim
Cnm vardr 11.günü bnde negatfti çatlatma yaptımMerhaba kızlar bende 2 ağustosta aşılama yaptırdım bugün 9 .günüm çatlatma iğnesinin 11.günü olacak akşama test yaptım idare testi ikinci çizgi çıktı sildikten bi tık koyu iğne etkisini hala bilemedim
Merhabalar kusura bakmayın cok giremiyorum yeni gördüm mesajınızı evet aşılama ile hamile kaldım Konya da tedavi oldumMerhaba, siz aşılamayla mı hamile kaldınız? Ve öyleyse eğer nerde tedavi oldunuz?
Cnm sende durumlar nasıl asilamannsl geçtiAsilamamin 11. Günü adet oluorum galibaleke geldi asilamada geciktirio die biliom ama adeti erken gelen oldu mu
Dün aksam kirmizi kart yedim bendeCnm sende durumlar nasıl asilamannsl geçti
Nasip ya neyse sıkma canını hayırlısı da buymuş bizim içinDün aksam kirmizi kart yedim bendebugun kan verdim 2 beta çıkmış doktor bir dahaki adette gel dedi
Oyle canim can ister istemez sıkılıo da yapacak bisey yok Rabbim en guzelini bilirNasip ya neyse sıkma canını hayırlısı da buymuş bizim için
Aynn öyle bi daha asilama ypcn mi yoksa bklycn mi cnmOyle canim can ister istemez sıkılıo da yapacak bisey yok Rabbim en guzelini bilir