-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.661
Amin dualarınızı bkliyorum ama adet olacak gibi sancim varİnsAllah yarin hayirli haberlerle gelirsin insAllah
Adet günün gecti mi canim insAllah yerlesme lekelenmesidirMrhb kizlar bugün asilamanin 14 günü az demin pembe bi kanamam oldu öyle olan var mı sizce normal mi akşam zaten acile gidip kan vercem bilgisi olan yaza bilir mi
Bende 10 agustosta yaptirdim asilamamimi asilama gunu harici bi ağrım olmadi hala da yok hic bir agrimKizlar merhaba bi sorum olacakti 8 ağustosta catlatma iğnesi yaptirdim cok fazla kasik agrim oldu ve 10 ağustosta aşılama yaptirdim halen kasık agrim devam ediyordu doktorum catlama ağrısı dedi ama ilk defa bu kadsr cok hissettim asilamadan iki gun sonra ağrıların gecti dünden beri göğüslerim ve kasiklarimda tekrar agrilar basladi reglime daha 7 gün var acaba bu durumlari yaşayıp aşılaması olumlu olan varmı. Herseyden umutlaniyorum su an
Bn de aynı bklentideym malesef bugün gidip kan vercem bklm hayırlı ne oluyor allah yardimcimz olsunKizlar merhaba bi sorum olacakti 8 ağustosta catlatma iğnesi yaptirdim cok fazla kasik agrim oldu ve 10 ağustosta aşılama yaptirdim halen kasık agrim devam ediyordu doktorum catlama ağrısı dedi ama ilk defa bu kadsr cok hissettim asilamadan iki gun sonra ağrıların gecti dünden beri göğüslerim ve kasiklarimda tekrar agrilar basladi reglime daha 7 gün var acaba bu durumlari yaşayıp aşılaması olumlu olan varmı. Herseyden umutlaniyorum su an
Geçmiş yazilarda adeti hapların ignenim geciktirdigini yazmislar ama erken geldi diyen okumadım hatirladigim kadariyla insAllah guzucuk seninledirYok daha 4 gün var cnm ya
verilio die biliorum ama pandemi sureci naparlar saglik ocaginda verseydiniz ya sabahdan kalabaliga girmedenYa adet kanamasi değil eminim pembe sıvı bisey sadece o kadar oldu şuan da bisey yok bklm netten baktım ztn yerleşme kanamasi 4 veya 6 gün içinde oluyor mus dua edin bide açılsa kan verilir mi gebelik için
Tabi oyle canim her sonucu bekliyorum ikinci aşılamam bu benim daha oncekinde hic ağrım olmamıştı bunda bu kadar olmasina şaşırdım tabi bu igneliydi belki onlarinda etkisi vardir. Senin ne zaman regl tarihinBende 10 agustosta yaptirdim asilamamimi asilama gunu harici bi ağrım olmadi hala da yok hic bir agrim
Rabbim umudunuzu bosa cikarmasin insAllah iki sekilde de kendini hazirla canim yoksa sonucu ogrenince husran yasamakda agir olur
Hadi hayırlısı olsun canim rabbim hayırlı sekilde kucaklarımızı doldurur insallahBn de aynı bklentideym malesef bugün gidip kan vercem bklm hayırlı ne oluyor allah yardimcimz olsun
Bn genel de istambulda oturuyordum bodruma taşındık diye oturum daha yapamadığımız için sağlık ocağı bakmıyormuş yaa sabah gittim ama kan almadılar mecbur akşam acile git cem inş orda olumlu sonuç alırım yaverilio die biliorum ama pandemi sureci naparlar saglik ocaginda verseydiniz ya sabahdan kalabaliga girmeden
14 günüm yaaHadi hayırlısı olsun canim rabbim hayırlı sekilde kucaklarımızı doldurur insallahbu arada kaçıncı günün bugün canm
Amin inş tüm bekleyiş için de olanlara nasip etsin çok zor bi süreç yaHadi hayırlısı olsun canim rabbim hayırlı sekilde kucaklarımızı doldurur insallahbu arada kaçıncı günün bugün canm
Aaa aynıyiz sen bn 14 gün bugün gidip kan vercem yaa inş hayırlı haberleri birlikte hep beraber veririzGünaydın kızlar negatif kan sonucumdan 3 gün sonra bugün aşılamamın 14.günü idrar yaptım testi yaptım
Çok silik çıktı yine bu nasıl iş anlamadım
Bilmiyorum canım ya ben 3 gün önce negatif çıktıAaa aynıyiz sen bn 14 gün bugün gidip kan vercem yaa inş hayırlı haberleri birlikte hep beraber veririz
Bence testlerle canını skmaen doğrusu kan tahlilidir ya bn idrar testi yaptığından beri hıc iyi olmadım yaGünaydın kızlar negatif kan sonucumdan 3 gün sonra bugün aşılamamın 14.günü idrar yaptım testi yaptım
Çok silik çıktı yine bu nasıl iş anlamadım