Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsAllah tutar canim bende 10 agustosda yaptirdim bende belirti yok hic arada bi kasikda cok hafif agri beklemek zor gecmio sanki günler

Bnde senin gibi beklemedym bn ağustosun 4 de asilama oldum inş hayırlı bir haber alırz hepimiz yaa

Bnde senin gibi beklemedym bn ağustosun 4 de asilama oldum inş hayırlı bir haber alırz hepimiz yaa
Ayyy ins tutar Eylül ayı bizim ayımız olur ins sende belirti varmı hiç canım ya. Bende aşılama olduğum gunden beri hergun gbi ara ara kasık ağrım var. Bide sanki adet olcakmisim gbi dün çene bölgemde sivilce çıktı bı iki tane.

Inş şuan 3 kişiyiz sonuçladınız da aynı zamanlar da çıkacak inş hayırlı sonuçlar olur bnm asilamadan sonra baya bi sivilce yüzümde ve vucumda cıktı bnm de aynı kaşık agrım var ama o kadar ağır bi ağrı değil gel git bide asilamadan sonra göğsüm de baya şişkinlik oldu ve halende aynı devam ediyor başka da bi belirti yok hayırlısıyla salı günü kan sonucumu bklyrum

Bu arada kizlar suze bisey sorcam bilgisi olan yaza bilir mi bn troid hastasym salı günü troid için de kan vermem lazım o kanda gebelik sonuçu çıkar mi belli olur mu gebelik olup olmadığı acaba

Bu arada kizlar suze bisey sorcam bilgisi olan yaza bilir mi bn troid hastasym salı günü troid için de kan vermem lazım o kanda gebelik sonuçu çıkar mi belli olur mu gebelik olup olmadığı acaba
Endokrine kan verecekseniz betayada bakio endokrin belirtirseniz ister die tahmin ediorum

Var gozukuo canim insAllah dogru sonuçtur asilamadan 14 gün sonra test yapın denior ya insAllah dogrudur igne etkisi falan deildir belirtilerin var mi
Buda 12’de yaptığım test çatlatmanın 12.günü
Aşılamanın 10.günü

Eklentiler

• 6795D00E-76BA-4A57-BCC0-9AF8BB729720.jpeg
    167,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 069A999A-3E5E-468C-8954-6E7FE60218E4.jpeg
    144,6 KB · Görüntüleme: 55
İki defa aşılama oldum. İlk aşılamam 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı ikincisi de kimyasal oldu ne yazıkki. Artık tüp bebeğe hazırlanıyoruz.

Kesinlikle stres yapmamaya çalışın kızlar. İlk aşılamam da stresli bir dönem geçirdik hamile kalmama rağmen yoğun bir adet görmüştüm o yüzden anlayamadım gebeliğimi.

İnşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır. Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Amin insAllah cümlemize nasip etsin Rabbim hayirli saglikli hamilelik evlat insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…