-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.621
İnsAllah tutar canim bende 10 agustosda yaptirdim bende belirti yok hic arada bi kasikda cok hafif agri beklemek zor gecmio sanki günlerİyi akşamlar herkese. Benimde 7 ağustosta asilamam oldu. Beklemedeyim bende. Çok stresli beklemek. Yalnz benim asilamadan sonraki süreçte sürekli kasik ağrılarım oldu ara ara. Bel ağrısı hiç yok sadece kasik ağrısı var. İns tutar
Var gozukuo canim insAllah dogru sonuçtur asilamadan 14 gün sonra test yapın denior ya insAllah dogrudur igne etkisi falan deildir belirtilerin var miBuda bu sabahki çatlatmanın 12.günü
Aşılamanın 10. Günü
Pek yok ara ara kaşık oda hafifVar gozukuo canim insAllah dogru sonuçtur asilamadan 14 gün sonra test yapın denior ya insAllah dogrudur igne etkisi falan deildir belirtilerin var mi
Var gozukuo canim insAllah dogru sonuçtur asilamadan 14 gün sonra test yapın denior ya insAllah dogrudur igne etkisi falan deildir belirtilerin var mi
ayyy gözün aydın inş gönlünce olur darısı basima yaBuda bu sabahki çatlatmanın 12.günü
Aşılamanın 10. Günü
Amin inş tutarİyi akşamlar herkese. Benimde 7 ağustosta asilamam oldu. Beklemedeyim bende. Çok stresli beklemek. Yalnz benim asilamadan sonraki süreçte sürekli kasik ağrılarım oldu ara ara. Bel ağrısı hiç yok sadece kasik ağrısı var. İns tutar
İnşallah canım yaayyy gözün aydın inş gönlünce olur darısı basima ya
Bnde senin gibi beklemedym bn ağustosun 4 de asilama oldum inş hayırlı bir haber alırz hepimiz yaaİyi akşamlar herkese. Benimde 7 ağustosta asilamam oldu. Beklemedeyim bende. Çok stresli beklemek. Yalnz benim asilamadan sonraki süreçte sürekli kasik ağrılarım oldu ara ara. Bel ağrısı hiç yok sadece kasik ağrısı var. İns tutar
Belirtin falan var mı hıcİnşallah canım ya
Çok arada hafif kasık ağrısı ama öyle çok değil aradaBelirtin falan var mı hıc
Ayyy ins tutar Eylül ayı bizim ayımız olur insBnde senin gibi beklemedym bn ağustosun 4 de asilama oldum inş hayırlı bir haber alırz hepimiz yaa
Endokrine kan verecekseniz betayada bakio endokrin belirtirseniz ister die tahmin ediorumBu arada kizlar suze bisey sorcam bilgisi olan yaza bilir mi bn troid hastasym salı günü troid için de kan vermem lazım o kanda gebelik sonuçu çıkar mi belli olur mu gebelik olup olmadığı acaba
Tşk ederim bilginiz içinEndokrine kan verecekseniz betayada bakio endokrin belirtirseniz ister die tahmin ediorum
Buda saat 12:00’de yaptığım test çatlatma iğnesin 12. günü aşılamanın 10. günüÇok arada hafif kasık ağrısı ama öyle çok değil arada
Rica ederimTşk ederim bilginiz için
Buda 12’de yaptığım test çatlatmanın 12.günüVar gozukuo canim insAllah dogru sonuçtur asilamadan 14 gün sonra test yapın denior ya insAllah dogrudur igne etkisi falan deildir belirtilerin var mi
Amin insAllah cümlemize nasip etsin Rabbim hayirli saglikli hamilelik evlat insAllahİki defa aşılama oldum. İlk aşılamam 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı ikincisi de kimyasal oldu ne yazıkki. Artık tüp bebeğe hazırlanıyoruz.
Kesinlikle stres yapmamaya çalışın kızlar. İlk aşılamam da stresli bir dönem geçirdik hamile kalmama rağmen yoğun bir adet görmüştüm o yüzden anlayamadım gebeliğimi.
İnşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır. Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin.