- 10 Ağustos 2020
- 189
- 325
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.601
Inşallah , insan kendini ne kadar üzse de sonucu değiştiremiyor malesef.. Nasip değilmiş bu aya da.. Allah büyük . Rabbim kimseyi evlat derdi ile ve evlat hasreti ile sinamasin.. Kucağı boşkalmasın kimsenin .. çok üzgünüm çokZamani degilmis diyoruz geciyoruz, Allah yardimcimiz olsun insallah, dogru zaman gelince olacakHayirlisi olsun
Aynen kan tahlili de negatif çıktı zaten .. onda yanilma olacagini sanmamErken değil sanrm yok gbii ben çatlatmada 11.gün test yaptım negatifti
Bn 5 yıllık evli olduğum için benden istedi onu yaptırdım ama bnm anestezi yapıldığı sadece uyandigim da az bi sancim oldu ondan sonra 7 ay bkledik normal yollarla olur diye olmadi adettimin 2 günü gittim iğne verdi zayıf olduğum için bn 10 gün kullandım ve 2 ağustos da gece 2 de catlatma ignemi oldum 4 ağustos da da eşimden alınan spermler transfer edildi şuan 7 günüm bkliyoruz hayırlısı olur ins tutar bu kadar başka sormak istediğiniz bisey varsa sora bilirsinzAşılama sürecnizi anlatırmısnx bnde yaptırcam rahim filmi şartmı mesela
Inşallah nasip olur da bebeğiniz sizinledir ❤Bn 5 yıllık evli olduğum için benden istedi onu yaptırdım ama bnm anestezi yapıldığı sadece uyandigim da az bi sancim oldu ondan sonra 7 ay bkledik normal yollarla olur diye olmadi adettimin 2 günü gittim iğne verdi zayıf olduğum için bn 10 gün kullandım ve 2 ağustos da gece 2 de catlatma ignemi oldum 4 ağustos da da eşimden alınan spermler transfer edildi şuan 7 günüm bkliyoruz hayırlısı olur ins tutar bu kadar başka sormak istediğiniz bisey varsa sora bilirsinz
Amin inş tskler allahım tüm isteyenlere nasib eder bizleredeInşallah nasip olur da bebeğiniz sizinledir ❤
Bende yaptrcam pkoyum 34. Gün adet olmadım daha onu bekliyorumBn 5 yıllık evli olduğum için benden istedi onu yaptırdım ama bnm anestezi yapıldığı sadece uyandigim da az bi sancim oldu ondan sonra 7 ay bkledik normal yollarla olur diye olmadi adettimin 2 günü gittim iğne verdi zayıf olduğum için bn 10 gün kullandım ve 2 ağustos da gece 2 de catlatma ignemi oldum 4 ağustos da da eşimden alınan spermler transfer edildi şuan 7 günüm bkliyoruz hayırlısı olur ins tutar bu kadar başka sormak istediğiniz bisey varsa sora bilirsinz
Merhabaaa nasil yapiyolar asilama ozelbolgedenmi giriyo8 gün oldu benım de aşılama yaptıralı umarım güzel sonuçlar alırız canım benım ara ara kasık agrısı batma ve bel agrısı oluyor ama ignelerden sanırım bekleyişin sonu güzel olsun kavuşalım saglıklı sıhatli tüm isteyenlerle
Merhabaa bunun tutmasi icin acaba spermin kalitesi kacgunluk olmasi gerekir sizin ki kacgunluktu8 gün oldu benım de aşılama yaptıralı umarım güzel sonuçlar alırız canım benım ara ara kasık agrısı batma ve bel agrısı oluyor ama ignelerden sanırım bekleyişin sonu güzel olsun kavuşalım saglıklı sıhatli tüm isteyenlerle
3 günlükMerhabaa bunun tutmasi icin acaba spermin kalitesi kacgunluk olmasi gerekir sizin ki kacgunluktu
Tesekkurler3 günlük
Mrhb bn de 4 ağustosta asilama yaptım daha bklyrm bnce sonuç için erken dgl miMerhaba kızlar bende 2 ağustosta aşılama yaptırdım bugün 9 .günüm çatlatma iğnesinin 11.günü olacak akşama test yaptım idare testi ikinci çizgi çıktı sildikten bi tık koyu iğne etkisini hala bilemedim
En erken 12 gün işteMrhb bn de 4 ağustosta asilama yaptım daha bklyrm bnce sonuç için erken dgl mi
İnsAllah doğru sonuctur 14 15. Gun kan verin garanti olsunMerhaba kızlar bende 2 ağustosta aşılama yaptırdım bugün 9 .günüm çatlatma iğnesinin 11.günü olacak akşama test yaptım idare testi ikinci çizgi çıktı sildikten bi tık koyu iğne etkisini hala bilemedim
İnşallah canımİnsAllah doğru sonuctur 14 15. Gun kan verin garanti olsun
Onu tam bilmiyorum inş tutmuştur hayırlısı olurEn erken 12 gün işte
Benim yarın 10.günüm aşılamanın çatlatma iğnesin 12.gnü artık belli olur
İnşallahOnu tam bilmiyorum inş tutmuştur hayırlısı olur
Buda bu sabahki çatlatmanın 12.günüOnu tam bilmiyorum inş tutmuştur hayırlısı olur