Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zamani degilmis diyoruz geciyoruz, Allah yardimcimiz olsun insallah, dogru zaman gelince olacak Hayirlisi olsun
Inşallah , insan kendini ne kadar üzse de sonucu değiştiremiyor malesef.. Nasip değilmiş bu aya da.. Allah büyük . Rabbim kimseyi evlat derdi ile ve evlat hasreti ile sinamasin.. Kucağı boşkalmasın kimsenin .. çok üzgünüm çok

Aşılama sürecnizi anlatırmısnx bnde yaptırcam rahim filmi şartmı mesela
Bn 5 yıllık evli olduğum için benden istedi onu yaptırdım ama bnm anestezi yapıldığı sadece uyandigim da az bi sancim oldu ondan sonra 7 ay bkledik normal yollarla olur diye olmadi adettimin 2 günü gittim iğne verdi zayıf olduğum için bn 10 gün kullandım ve 2 ağustos da gece 2 de catlatma ignemi oldum 4 ağustos da da eşimden alınan spermler transfer edildi şuan 7 günüm bkliyoruz hayırlısı olur ins tutar bu kadar başka sormak istediğiniz bisey varsa sora bilirsinz

Inşallah nasip olur da bebeğiniz sizinledir ❤

Bende yaptrcam pkoyum 34. Gün adet olmadım daha onu bekliyorum

Merhabaa bunun tutmasi icin acaba spermin kalitesi kacgunluk olmasi gerekir sizin ki kacgunluktu

Merhaba kızlar bende 2 ağustosta aşılama yaptırdım bugün 9 .günüm çatlatma iğnesinin 11.günü olacak akşama test yaptım idare testi ikinci çizgi çıktı sildikten bi tık koyu iğne etkisini hala bilemedim

Mrhb bn de 4 ağustosta asilama yaptım daha bklyrm bnce sonuç için erken dgl mi

İyi akşamlar herkese. Benimde 7 ağustosta asilamam oldu. Beklemedeyim bende. Çok stresli beklemek. Yalnz benim asilamadan sonraki süreçte sürekli kasik ağrılarım oldu ara ara. Bel ağrısı hiç yok sadece kasik ağrısı var. İns tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…