- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.581
Canım inşAllah sende olur. Ama ben onu da okudum 40 gün boyunca. İbu aşılamadan önce ve sonrasında da okudum inancım var Allah a şükür o şekilde böyle ümit edebiliyoruz her şeye rağmen zaten. Diyorum ya maddi ve manevi anlamda aklına gelebilecek her şeyi uyguladım canım ben. 18 aydır hiç boş geçmedim yani bir çok yöntem uyguladım işte bi hacamat bi bel çekme kaldı. Ama ben 40 gün boyunca suya okunacak diye biliyorum atan vermeden. Bal çörek otu tarçın kürü var eğer denemediysen onu dene o bende etkili oldu doktora gittim hatta kontrol etmek için şaşırmıştı yumurtalarım çok iyiydi ama tutmamıştı geneYa bize denk gelmez oyle ama insan hep umut ediyor ben adet oldugum halde yine merak ediyorum acaba test yaptirsam mi diye bazendoktor beta hcg ye gerek duymadi ultrasonla bakti hepsi catlamis yumurtalarin temizlenmis dedi sasirdi nasil tutmadigina. Bu arada eger inaniyorsan duaların gucune Meryem Suresi cok faydaliymis simdi kayinvalidem soyledi suya okuyup o sudan kari koca icilince ise yariyomus inanarak ve Allahtan isteyerek. 6 sene icinde ameliyat, asilama ve tupbebek tutmayan bir yakinlari yapmislar en sonunda bunu. Simdi 3 cocuklafi varmis boylarinca. Ben de yapicam bu duayi bu ay
Ya bize denk gelmez oyle ama insan hep umut ediyor ben adet oldugum halde yine merak ediyorum acaba test yaptirsam mi diye bazendoktor beta hcg ye gerek duymadi ultrasonla bakti hepsi catlamis yumurtalarin temizlenmis dedi sasirdi nasil tutmadigina. Bu arada eger inaniyorsan duaların gucune Meryem Suresi cok faydaliymis simdi kayinvalidem soyledi suya okuyup o sudan kari koca icilince ise yariyomus inanarak ve Allahtan isteyerek. 6 sene icinde ameliyat, asilama ve tupbebek tutmayan bir yakinlari yapmislar en sonunda bunu. Simdi 3 cocuklafi varmis boylarinca. Ben de yapicam bu duayi bu ay
Canım bu arada bel çekme değil karın çekme yöntemiymiş o yanlış söylemişim google yazınca bile direk çıkıyor etkili yöntem araştırıyorum yapan biriniCanım inşAllah sende olur. Ama ben onu da okudum 40 gün boyunca. İbu aşılamadan önce ve sonrasında da okudum inancım var Allah a şükür o şekilde böyle ümit edebiliyoruz her şeye rağmen zaten. Diyorum ya maddi ve manevi anlamda aklına gelebilecek her şeyi uyguladım canım ben. 18 aydır hiç boş geçmedim yani bir çok yöntem uyguladım işte bi hacamat bi bel çekme kaldı. Ama ben 40 gün boyunca suya okunacak diye biliyorum atan vermeden. Bal çörek otu tarçın kürü var eğer denemediysen onu dene o bende etkili oldu doktora gittim hatta kontrol etmek için şaşırmıştı yumurtalarım çok iyiydi ama tutmamıştı gene
Benim aşılamada da doktorum şaşırdı tutmamasınavakti gelmemiş demek daha
Ona da bakarız :))Canım bu arada bel çekme değil karın çekme yöntemiymiş o yanlış söylemişim google yazınca bile direk çıkıyor etkili yöntem araştırıyorum yapan birini
Genellikle öyle olur canım takma kafanaKızlar 4 gün önce asilama yaptrdm ama bel agrım çok var asilamadan sonra öyle olan var mı
Rica ederimSaol tskler cevapladığın için
Hayirlisi olsun asilamadan sonra en azindan 1 hafta kendinizi yormayin fazla is yapmayin yatmaya calisin eger mumkunse. Onun disinda doktor progesteron verir buyuk ihtimal onu duzenli kullanin, folik asiti zaten iciyorsunuzdur. Baska bisey yok :) insallah tutar asilamanizİyi aksamlar arkadaslar Rabbim en kisa zamanda bekleyen kardeşlerimi sevindirsin hayirli bi sekilde evlat haberi nasip etsin insAllah bende bir yillik evliyim olmuor tedaviye basladim klomen+ ovitrellle catlatma ignesi vurundum yarin ilk asilamam var dualarinizi bekliorum ve asilamadan aonra nelere dikkat etmem lazım yardimci olurmusunuz
İnsAllah canim hepimizin tutar insAllah Rabbim daha fazla bekletmesin insAllahHayirlisi olsun asilamadan sonra en azindan 1 hafta kendinizi yormayin fazla is yapmayin yatmaya calisin eger mumkunse. Onun disinda doktor progesteron verir buyuk ihtimal onu duzenli kullanin, folik asiti zaten iciyorsunuzdur. Baska bisey yok :) insallah tutar asilamaniz
Adet gelmedikce umit var. Benim 13.gun lekelenmem basladi 14.gun adet olmustum. Kan testi garanti diyor doktorlar hep. Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni zaten. Isterseniz yaptirin kafanizdaki suphelerden kurtulursunuz en azindan. Acaba var mi yok mu adet mi olcam diye dusunmek daha kotu.Merhabalar, ben de 29.07.2020 tarihinde aşılama yaptırdım. Eşimde ileri hareketlilk ve morfoloji sorunu vardı , onun haricinde bir sorunumuz yok. Adetimin 3. Günü Famara kullandım 5 gün boyunca, 18 mm lik yumurta oluştu ve 27.07.2020 saat 00.00 da Ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum. Şimdi aşılama sonrası 13. Günceyiz dün idrarda gebelik yaptım negatif çıktı. Bugün de adet olacak gibi aşırı akıntım ve sancım var. Kan testi vermekten korkuyorum. Gebelik testi için erken mi davranmışım yoksa gebelik yok mudur yardımcı olun lütfen
Sonucu düşünüp durmak gerçekten negatif çıkmasından daha zor haklisiniz.. en iyisi iş çıkışı gidip bir test yaptırıp acı gerçekle yüzleşeyim:) aşılamadan sonra sürekli kasik agrım bel agrım olmuştu çok ümitli idik ben de eşim de ama olmadı hissediyorum bunuAdet gelmedikce umit var. Benim 13.gun lekelenmem basladi 14.gun adet olmustum. Kan testi garanti diyor doktorlar hep. Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni zaten. Isterseniz yaptirin kafanizdaki suphelerden kurtulursunuz en azindan. Acaba var mi yok mu adet mi olcam diye dusunmek daha kotu.
Ve kan tahlili de negatif..Sonucu düşünüp durmak gerçekten negatif çıkmasından daha zor haklisiniz.. en iyisi iş çıkışı gidip bir test yaptırıp acı gerçekle yüzleşeyim:) aşılamadan sonra sürekli kasik agrım bel agrım olmuştu çok ümitli idik ben de eşim de ama olmadı hissediyorum bunu
Aşılama sürecnizi anlatırmısnx bnde yaptırcam rahim filmi şartmı meselaKızlar 4 gün önce asilama yaptrdm ama bel agrım çok var asilamadan sonra öyle olan var mı
Erken değil sanrm yok gbii ben çatlatmada 11.gün test yaptım negatiftiMerhabalar, ben de 29.07.2020 tarihinde aşılama yaptırdım. Eşimde ileri hareketlilk ve morfoloji sorunu vardı , onun haricinde bir sorunumuz yok. Adetimin 3. Günü Famara kullandım 5 gün boyunca, 18 mm lik yumurta oluştu ve 27.07.2020 saat 00.00 da Ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum. Şimdi aşılama sonrası 13. Günceyiz dün idrarda gebelik yaptım negatif çıktı. Bugün de adet olacak gibi aşırı akıntım ve sancım var. Kan testi vermekten korkuyorum. Gebelik testi için erken mi davranmışım yoksa gebelik yok mudur yardımcı olun lütfen
Zamani degilmis diyoruz geciyoruz, Allah yardimcimiz olsun insallah, dogru zaman gelince olacakVe kan tahlili de negatif..