- 27 Temmuz 2020
- 89
- 28
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.561
Aynen ya ama kuzum buda bizim hakkımız kimse düşünmüyo etrafındaki herkes oldumu olmuyo mu sende mi sorun gözüyle bakıyolar artık yorulduk bizde eşimle konuştuk bi süre istemiyoruz kendimize vakit ayıracaz gezicez tozucaz diycez napalım başkaHepimiz oyle bi dinlenme surecine girdik
En guzeli. Belki o zaman kendiliginden olurAynen ya ama kuzum buda bizim hakkımız kimse düşünmüyo etrafındaki herkes oldumu olmuyo mu sende mi sorun gözüyle bakıyolar artık yorulduk bizde eşimle konuştuk bi süre istemiyoruz kendimize vakit ayıracaz gezicez tozucaz diycez napalım başka
İnşallah kuzum nasip artık Allah’a bıraktım ben herşeyi hayırlısı nasılsa öyle olsunEn guzeli. Belki o zaman kendiliginden olurgenelde oyle oluyo cunku.
En guzeli. Belki o zaman kendiliginden olurgenelde oyle oluyo cunku.
Hakikaten sanırım tutma şansı düşük gerçekten ama tutmaması için bir sebep yokken tutmayışıda çok ilginç bana çok mantıklı gelmişti aşılama. Aramıza hoş geldin bizde öyle kafa dinleme sürecine girelim dedik hunharca kahve içiyorum mesela umursamadan zaten hep elalalem yüzünden oluyor ne olursaİnşallah kuzum nasip artık Allah’a bıraktım ben herşeyi hayırlısı nasılsa öyle olsun
Hakikaten sanırım tutma şansı düşük gerçekten ama tutmaması için bir sebep yokken tutmayışıda çok ilginç bana çok mantıklı gelmişti aşılama. Aramıza hoş geldin bizde öyle kafa dinleme sürecine girelim dedik hunharca kahve içiyorum mesela umursamadan zaten hep elalalem yüzünden oluyor ne olursa
Ah bide ben silkelenebilsem adet sancılarım bitse kendime gelicem de bitmedi bi bence hepimiz karar verip haberleşip zayıflamalıyız planlı bi şekilde böyle herşey halloluren guzeli doya doya kahve icmek evet bugun ictim valla bi guzel de derin temizlik yaptim misss gunlerdir yatmaktan elim ayagim tutmaz oldu halsizdim canim hic bisey yapmak istemiyodu. Bugun bi silkelendim giristim işlere.
Sen kaç kilosun canım benim 8-9 kilo fazlam var onlarla meşgul olucam artıkAh bide ben silkelenebilsem adet sancılarım bitse kendime gelicem de bitmedi bi bence hepimiz karar verip haberleşip zayıflamalıyız planlı bi şekilde böyle herşey hallolur
Evet ya bende mutfağa girdim bugün yarın da temizlik falan takılırım artık iki adım atınca nefes nefese kalıyorum yatmaktanen guzeli doya doya kahve icmek evet bugun ictim valla bi guzel de derin temizlik yaptim misss gunlerdir yatmaktan elim ayagim tutmaz oldu halsizdim canim hic bisey yapmak istemiyodu. Bugun bi silkelendim giristim işlere.
Ya ben 75 olmuşum benimde bi 62 ye düşmem şart kafama çok takıyorum artıkSen kaç kilosun canım benim 8-9 kilo fazlam var onlarla meşgul olucam artık
Ah bide ben silkelenebilsem adet sancılarım bitse kendime gelicem de bitmedi bi bence hepimiz karar verip haberleşip zayıflamalıyız planlı bi şekilde böyle herşey hallolur
Benim adet agrim hala var siddetli sekilde ama kafami ona vermek istemiyorum bugun son olur heralde 3.gun hafifliyor. Ama her zamankinden daha agir gecti asilamadan sonra. Igneler yapti heralde. Etkisi suruyomus bi dahaki ay da. Uzerine tekrar igne oldugumu dusunemiyorum asilama icin.Evet ya bende mutfağa girdim bugün yarın da temizlik falan takılırım artık iki adım atınca nefes nefese kalıyorum yatmaktan
1 ayda 4 kiloyu nasıl verdin canım sen bizede söyleseneBenim adet agrim hala var siddetli sekilde ama kafami ona vermek istemiyorum bugun son olur heralde 3.gun hafifliyor. Ama her zamankinden daha agir gecti asilamadan sonra. Igneler yapti heralde. Etkisi suruyomus bi dahaki ay da. Uzerine tekrar igne oldugumu dusunemiyorum asilama icin.
Kilo konusunda ben zaten gecen ay baslamistim vermeye hamile kalirsam diye1 ayda 4 kilo verdim bu ay da bi o kadar verirsem ideal kiloma geliyorum insallah
Bu arada evet bende de var o nefes nefese kalma durumu hareketsiz kaldik sanirim ondan. Ama yarin bi tiroit ve kalsiyuma baktircam bi terslikler seziyorum. Carpinti oluyo kaslarımda güc yok titriyorum gibi bi tuhafim.
Diyet listemi atarim isterseniz ama aslinda cok basitmis paketli olan hic bir sey yok.1 ayda 4 kiloyu nasıl verdin canım sen bizede söylesene
Ya sorma ben de şubat ayında başlamıştım diyete bir ayda 5,5 kilo vermiştim sonra pandomim sürecine girdik ee haliyle bende mutfağa girdim yaptım da yaptım hamur işlerini falan hop aldım hemen geriye verdiğim kilolarıDiyet listemi atarim isterseniz ama aslinda cok basitmis paketli olan hic bir sey yok.
Sabah 2 dilim tam bugday ekmek, 1 haslanmis yumurta, bi tabak salatalik domates maydanoz dereotu vs.., peynir sadece lor peyniri veya light olacak, 5 tane zeytin, yesil cay.
Ara: Sade kahve yanina 2 ceviz, 3 gün kurusu ya da hurma.
Ogle ve aksam yemeklerinde susuz herhangi bir sebze yemegi, tavuk balik ya da kirmizi et, kuru bakliyat yemeklerinden biri secilecek. Yanina da tam bugday makarna, bulgur ya da 1 dilim tam bugday ekmek secilecek. Ekstra salata ya da yogurt.
Ara: 1 meyve 1 bardak yesil cay
Ya da bir avuc leblebi bir bardak ayran
Hic abur cubur yokben cok yerdim meger ondan kilo aliyomusum
Oo 5 bucuk kg gayet iyiymis yine verirsinYa sorma ben de şubat ayında başlamıştım diyete bir ayda 5,5 kilo vermiştim sonra pandomim sürecine girdik ee haliyle bende mutfağa girdim yaptım da yaptım hamur işlerini falan hop aldım hemen geriye verdiğim kilolarıbenim uyguladığım listede bu tarzdı arada değişikliklerle akşam ara öğünü bazen süt bazen kahve bazen hurma kuru yemiş ceviz öyle değiştirerek uygulamıştım tekrar başlıcam bakalım. Bende ağrılarımı almıştı iğneler tam tersine sancısız olmuştum adet bu adetim henüz gelmedi hala
Yok yapmadım gerek yok zaten eminim olmadığınaOo 5 bucuk kg gayet iyiymis yine verirsinbu arada test yaptin mi tekrar?
Ya keske bi idrar testi yapsaydin belki vardir. Keske olsa da sevinsekYok yapmadım gerek yok zaten eminim olmadığınaadet günüm yarın ama muhtemelen 1-2 gün gecikecek geçen aşılamada 5 gün gecikmişti
Ah be canım o şans bizde olmaz çok okudum idrarda negatif çıkmış ama kanda gebe olduğunu öğrenmiş falan bunlar bana geçtiğimiz aylarda umutlamamı sağlayıp kan testi yaptırtmıştı ama hep negatif hep negatif ve sanırım ömrümün sonuna kadar o pozitifi göremeyecekmişim gibi hissediyorum bazen.Ya keske bi idrar testi yapsaydin belki vardir. Keske olsa da sevinsek
İstersen yapılır ama için rahat etmesi açıdan çekilse daha iyi olur tüplerin kapalıysa boluna aşılama yaptırmamış olursun önce ona çözüm bulunurKızlar hgs çekilmeden aşılama yapılır mı ?
Ya bize denk gelmez oyle ama insan hep umut ediyor ben adet oldugum halde yine merak ediyorum acaba test yaptirsam mi diye bazenAh be canım o şans bizde olmaz çok okudum idrarda negatif çıkmış ama kanda gebe olduğunu öğrenmiş falan bunlar bana geçtiğimiz aylarda umutlamamı sağlayıp kan testi yaptırtmıştı ama hep negatif hep negatif ve sanırım ömrümün sonuna kadar o pozitifi göremeyecekmişim gibi hissediyorum bazen.
Sen ne yaptın kan testi yaptırdın mı tekrar 2 gün sonra demişti doktorun