Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normalde çok şiddetli adet sancısı çekerim ben iğne vurdururum ama şuan oda yok. Gidip test yaptırıp negatif görmekten bıktım.korkuyorum

Deger kac olunca pihtilasma sayiliyor benim 405 cikmis
Ocak ayi dis gebelik gecirdim canim dr pihtilasman varmiydi demisti dis gebeligimi ogrendigim gun 468 cikmis en son deger de 405 cikmis yani bende pihtilasma varmi dr birsey demedi biraz endiselendim

Progrsterondan dolayı o şekilde geliyor benimde öyle başlamıştı araştırdığımda progesteronn jel kullandığım için olduğunu anladım. Simsiyah geliyordu

Canım benim pıhtılaşma sorunum var. Normal değeri 150 450 arasıdır. Seninki biraz fazla çıkmış. Kan sulandırıcı ilaçlarda var ama sen kan sulandırıcı yiyecekler yiyebilirisn. Çünkü çok pıhtılaşmasıda Sıkıntı. Senin biraz fazla gibi ama sıkıntı yapma.

Normalde çok şiddetli adet sancısı çekerim ben iğne vurdururum ama şuan oda yok. Gidip test yaptırıp negatif görmekten bıktım.korkuyorum
Aşılama için kullanılan iğneler ilaçlar yumurtlamayı kolaylaştırdığı için adet sancısı olmuyor. Bende hep acile giderdim çok şiddetli olduğu için ama kullanılan hormon ilaçları ağrısız şekilde olmasını sağlıyor. Canım ben başıma gelenleri söylüyorum ama eğer için rahat etmiyorsa istersen test yaptır ama test yaptırıp negatife görmek gerçekten çok üzüyor

Tesekkur ederim canim dr birsey demedi ama burada duydukca aklima takildi bu ay sonu gebelik olursa hemen gideyim olmazsa arastirayim en iyisi

Benim de 150 ye dustugu oldu az olmasi da iyi degil. 200 lerde dolasiyor genelde. Ama gebelikte zaten plt degeri otomatik olarak dusuyo biraz sikinti yapilcak bir konu degil. Doktoruma sormustum ben de az oldugu icin duserse napariz diye. O da 50 ye kadar yolu var dedi iğne yapiliyormus. Ayni sekilde yuksekligi icin de igne yapilabilir bence herseyin caresi var

Teşekkür ederim canm. Çok haklısım onun etkisidir büyük ihtimalle

Aynen canm hakkımızda hayırlısı olsun. Benimde 30 larda geziyor şuan. Sıkıntı yok hepsinin ilacı iğnesi var
30 larda cok dusuk degilmi canim evet ilaci caresi var cok sukur ama tekrar dis gebelik gecirme olur buda ona etkendir diye endiselendim cok sagolun rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…