Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyle annem hep yanımdaydı sürekli dua ettik benim zaten umudum en başından yoktu canım aşılamanın başarı oranı çok düşük ama tabi nasipte varsa oluyor benim kafam çok karışık valla heralde bide bu ay deneyip tüp bebeğe geçebilirim boşuna maddi manevi yıpranmak istemiyorum

Canım ben de yazdım ya buraya çok kere testlerin kullanma talimatında da yazıyor ikinci çizgi ilk 10 dakika içinde çıkmalı. Sonrasında kuruyunca çıkan ikinci çizgilere inanma o zaten çıkıyor senin sonucun pozitifse eğer ilk 10 dakika da çıkar ikinci çizgi. Ayrıca herkesin adeti farklıdır 14 gün sonra gelecek diye bir şey yok kullanılan ilaçlar herkese farklı etki ediyor benim 23-24 gün sonra gelmişti adetim. Sen kendini tanıyıp bilmelisin başkalarıyla çok karşılaştırma yapma kafan karışır

Bu ay hic hap kullanmadim sadece igne vurulup asilama yapildi.ilk 10 dkkda inanilmaz silik bir cizgi cikiyor onada guvenmek istemiyorum. Haklisin soylediklerinin hepsi dogru ama gelde gonlume anlat

Heh iste böyle umut varsa dik durabiliriz ancak. Bizim de sansimiza agustosta yokmus doktor eylule kaldi ameliyat. Bu ay biz de vitaminlerle deniycez son kez arastirma yapiyordum ben de unuttum bile uzuntumu
Araştırmalarından benide bilgilendir inşallah canım Rabbim yüzümüze Güler inşAllah hayırlısıyla vitaminlerle belki kendiliğinden oluverir bende biraz diyet yapayım aşılamadan dolayı hareketsizlikte yatmaktan ve pandemiden dolayı çok kilo aldım

Kac kilosun ben de 1 aydir yapiyorum diyet 63 ten 58.5 dustum bu ay kilo vermek de iyi yumurta kalitesi icin. Ben de inofolic dusunuyorum onda sadece myoinositol ve folik asit var doktora yarin sorcam. Maxijunoda olan şeyin aynisi sadece diger vitaminler yok. Ona da bakabilirsin. Eşime de zeucit alcaz onu da burda bi bayandan ögrendim kaan aydos öneriyormus. Simdilik boyle yarin ultrasonda bakacak doktor neler olmus diye ama düsük yapar gibi kanamam var, onca yumurtayi ancak atiyor rahim tabi

Arkadaslar su guclendirici macunlar varya onlarda sperm cogaltiyor onuda kullansin esiniz. Alirken insan utaniyor ama napalim artik gectik o bolumleri artik.

Arkadaslar su guclendirici macunlar varya onlarda sperm cogaltiyor onuda kullansin esiniz. Alirken insan utaniyor ama napalim artik gectik o bolumleri artik.
Ben inofolic kullanıyordum zaten 5-6 aydır. Çok şükür benim eşimde sıkıntı yok. Benim yumurta kalitesini arttırmam lazım sanırım çünkü yumurta da var demekki kalitesiz yumurtalarım. Sen iyiymişsin canım ben 77-78 civarıyım bi 8-9 kilo vermem gerekiyor ideal kilom için

Yarari olur mu acaba inofolicin yoksa ben de yine maxijuno mu kullansam bilemedim yumurta kalitesini arttirmamiz lazim evet tek tarafli olmuyor işler. Ben bi de ne duydum biliyo musun cig yumurtayi bi bardak sute karistirip icmek ama kesin çözümmüş cesaret edebilene

Bunu hiç duymadım canım ama işe yarıyorsa yaparım yapmadığım şey kalmadı zaten değişik düğüşük birsürü kürler bitki çayları içtim. Bunu da içerim sabah mı içiliyormuş canım bilmiyorum bana inofolic işe yaramadı o yüzden senin dediğini kullanayım bir ay dedim. Ocak ayından beri kullanıyorum ben onu ama belki sende işe yarar netten baktım işe yarayanlar olmuş

Ayyy yumurtanin çiğ kokusunu bi kenara birak, salmonella bakterisi var allah korusun bosver deneme hasta masta eder aman kalsin baya olmus sen kullanalı aslinda psikolojik de olabilir sıkma kendini sal bu ay olursa olur olmazsa olmaz de. Akliniza geldikce iliski olsun caniniz istedikce. Cunku görev haline geliyor artik bi noktadan sonra.

Bel çektirmeyi duydun mu canım sen o var bir de. Ondan benim bizzat tanıdıklarım deneyip hamile kalanlar var ama ikamet olarak yakın çevremde yaptıran ya da yapan yok. Varsa da bilmiyorum yapan birini bulsam bel çektirmek istiyorum genelde çekildiği ay hamile kalındığına şahit oldum .
Çocuk uğruna ya Rab çiğ yumurta da yenir ama bu ay sakinlemek istiyorum biraz

Bel cektirmeyi hic duymadim hacamat gibi bisey mi acaba ? Hacamatı duymustum sadece ne gunlere kaldik

Bel cektirmeyi hic duymadim hacamat gibi bisey mi acaba ? Hacamatı duymustum sadece ne gunlere kaldik
Evet onuda biliyorum yaptıracağım hatta inşAllah ama bel çektirmeye çok inanıyorum. hatta bu forumda da vardı öyle bir başlık benimde tanıdıklar var öyle hamile kalan ama ta Mardin’de çektirdiler bel buralarda bulmak zor eski zaman tekniği sonuçta

Kızlar ben aşılamamı 20 sinde yaptırdım. Dün hafif kahve kırmızı lekem geldi. Tamam adet oldum dedim. Çünkü benim adetimden bi kaç gün önce leke gelir. Bugün aşılamanın 14.günü ve kop koyu siyaha yakın leke geliyor daha önce böyle olmamıştı. Dün lekeyi görünce progestanıda bıraktım. Evdeki testte negatif çıkmıştı. Acaba yarın kan tahlili yapsam mı. Bu yerleşme lekesi olabilir mi. Kop koyu kahverengi siyah gibi leke.

Eger lekelenme seklinde devam ediyorsa beta hcg ye baktirin bana doktor oyle demisti ama benim adet kanamasina döndü sizinki gibi baslayip

Canim asilam bilgim yok ama hamilelikte siyaha yakin iyi sayilmaz regli olmuyor gebelik varsa kahve rengi leke tam koyu kahvede acik pembelik de olabilir yerlesmede ins hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…