Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben en son gencecik teyzemi kaybettiğimde böyle olmuştum 33 yaşındaydı vefat etmişti. İçim kan ağlıyordu ama gözümden bir damla yaş akıtamamıştım o kadar saçmaydıki hallerim İnanamamıştım bir türlü. Şu an yine öyleyim geçtiğimiz her ay istisnasız saatlerce ağlamıştım. Bu sefer içim kan ağlıyor ama hüngür hüngür ağlayamıyorum psikolojikmen çöküyorum sanırım. En azından iki ay kendim evde denerm canım ama çocuk yapmak amaçlı değil sadece ilişkilerde korunmayız. Ama bir tedavi falan uygulamak istemiyorum inanılmaz kötü durumdayım çok yoruldum. Zaten tüp bebek dışında denemediğimiz şey kalmadı. Ama ben çocukluğumdan beri ya benim çocuğum olmazsa diye korkardım başıma geldi, sonrada hep tüp bebek istemiyorum derdim sanırım yine başıma gelecek ama bir süre daha direnicem Korktuğum her şey başıma geliyor nedense. Nasıl toparlanıcam gerçekten bilemiyorum her yolu denedim oysa

Adet olmadan daha neden kendini bu kadar yıpratıyosun Cok okudum burada geç çıkanı, hatta idrarda cikmayip kanda cikani. Diyelim ki tutmadı adet oldun, kac senedir ugrasiyorsun? Ilk 1 sene normal diyorlar. Sebebini bulmak icin iyi bir doktor bulup tüm arastirmalari yaptirdiniz mi? Sperm degerleri nasil ve sende var mi bi rahatsizlik?

M Mucize Olmali Bizim de 2 bucuk senedir olmuyor, plan yaptım. Tüp bebek yerine önce eşim varikosel ameliyati olacak, bende sorun yok aslında hafif pko disinda ama esimin iyilesme surecinde ben de inofolic diye bir takviye edici var onu kullanicam. belki duymussunuzdur genelde ilk aylarda hamile kalan cokmus icindeki inositol yumurta kalitesini artirdigi icin. Boyle durumlarda hemen organize olmak lazim duygusalligi kenara birakip. Lutfen umutlu ol, adetini bekle daha hic birsey icin gec degil salma kendini, adet olursan da pes etme baska doktora git ve inofolicten bahsedip sor, eşine de dna hasari testi ve morfoloji testi falan yaptirin daha detaylı.

Canım bende şimdi test yaptım ve aynen seninki gibi bi tane çizgi napalım nasip diyorum şimdi ailecek pikniğe gideceğiz kimseye diyemiyorum ama benimde içim kan ağlıyor hiçbirşeyin tadı kalmadı adet olmayı bekliycem

Canım yapmadığımız şey kalmadı araştırmalarımızın hepsini yaptık rahim filmi dahil tüm testler. Eşimin sperm kalitesi çok aşırı iyi hatta doktorum eşini neyle besliyorsan böyle devam et uzun zamandır bu kadar iyi sperm kalitesi sayısı görmemiştim dedi. Bende de sıkıntı yok bu aşılamada 12 yumurta oluşmuştu doktorumda şaşırıyor zaten olmayışına inançlı olduğu için demekki zamanı gelmemiş diyor. Bir de bu şartlarda olmuyorsa yumurtalar mı kalitesiz acaba diyor .
Ve maalesef bende o diğer okuduklarımız gibi bir mucize olmaz canım bir önceki aylarda da bu testlere inanmayıp kan testi yaptırdım çok kere ama hep negatif hep negatif. Ve 2 yıla yaklaştı bizimde canım o yüzden. Sadece kendimi toparlamak istiyorum biraz diyet biraz spor yaparım psikolojimi toplayıp yeniden bu yoka başlarım ama bu ayda aynı şeyleri henüz yaşamaya hazır değilim. bel çektirme diye bir şey duymuştum birde onu denemek istiyorum ama kime yaptırılır bilmiyorum tabi

Ah canım bari senin olmaydı çift çizgi. Ben de öyle eşim dışında kimseye söyleyemedim ailem hala üzerime titriyor onları böyle görünce zoruma gidiyor ilk aşılamada dinlenemediniz için bu ay ailemin yanında kaldım ve 12 gündür dışarı çıkmadım hep yatıyorum ailem bir bardak bile kaldırtmadı sağoldunlar . Ve seyahat yapmakta yasak olduğu için bayramda Kayınvalidemlere gidemediğim için çocuk düşünmeye başladık tedbir amaçlı gelemiyoruz dedim. Şimdi nasıl açıklayacağım herkese bilmiyorum

Ben ilk hamile kaldigimda eşim macun kullanirken ciktigimiz profesör bana maxijuno vermisti hic duydunu mu? Adetliyken basladim ve o ay kutu bitmeden hamile kalmistim 6.haftaya kadar ilerledim 9.haftada düstü sonra ama buyuk bi basariydi bu bile. Eğer kendini toparlama sürecinde kullanmak istersen doktoruna da sorup rahatlikla kullanabilirsin. Kadin üreme sagligi icin tüm gerekli mineral ve vitaminler var icinde. Psikolojik olarak da rahatlaman gerek tabi. O da çok önemli. Hala adet olmadigin icin de umutluyum ben.

Aa hiç duymadım canım eczaneden direk alınıyor mu acaba alıp kullansam . Ah ah kadın olmak ne zor

Aa hiç duymadım canım eczaneden direk alınıyor mu acaba alıp kullansam . Ah ah kadın olmak ne zor
Ben eczaneden getirtiyorum ayni gun icinde. Sen de oyle yapabilirsin zararli bisey de yok icinde hepsi vitamin. Ilac degil zaten. Bir dene valla sebep olursam o kadar mutlu olurum ki. Icerigini de koyayim.

Eklentiler

• Screenshot_20200803-164347_Google.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 41
Ben eczaneden getirtiyorum ayni gun icinde. Sen de oyle yapabilirsin zararli bisey de yok icinde hepsi vitamin. Ilac degil zaten. Bir dene valla sebep olursam o kadar mutlu olurum ki. Icerigini de koyayim.
Deneyeyim canım çok sağolasın bu ay da bu vitamini kullanayım başka bir şey yapmıcam. Diğer aya ovülasyonla takip edicem kendim sonrası Allah Kerim

Deneyeyim canım çok sağolasın bu ay da bu vitamini kullanayım başka bir şey yapmıcam. Diğer aya ovülasyonla takip edicem kendim sonrası Allah Kerim
Bu arada eger kullanirsan icinde d vitamini folik asit de var su an kullandigin her neyse ikisini birlikte kullanma fazla doz olmasin sadece maxijunoyu icersin kaş yaparken göz cikarmayalim

Bu arada eger kullanirsan icinde d vitamini folik asit de var su an kullandigin her neyse ikisini birlikte kullanma fazla doz olmasin sadece maxijunoyu icersin kaş yaparken göz cikarmayalim
Valla o kadar çok şey kullanıyorum ki bitkisel açıdan da kısmet artık

Arkadaslar gecmis olsun insallah onumuzdeki ay hamile kalirsiniz. Gec olsun guc olmasin uzulmeyin dicem ama insan uzuluyor kendimden biliyorum siz yinede uzulmeyin.

Canım doktoruma sordum ben o vitamini hiç kadın hastalarımda kullanmadım erkek hastalara sperm kalitesi artsın diye verdim dedi. Sana doktorun mu söylemişti. Onu kullandıktan sonra mı gebe kaldın. Bende kullanacağım sanırım

Evet erkekler de kullanabiliyor kullandigim ay hamile kalmistim. Cok iyi doktora sormadan kullanmamis olursun insallah faydali olur

Yaptırdın mı sen test inş senin pozitiftir
Hayir yaptirmaya cesaret edemedim benim test bir var bir yok ilk yaptigimda cizgiyi zor goruyorum 1 saat sonra beliriyor burada baktim itimat etmeyin yaziyordu gec cikan sonuclara o yuzden adetimi bekliyorum adetim gelicek gibi oluyor psikolojikmi bilmiyorum ama adet asilamadanmi catlatma ignesindenmi 14 gun sonra gelir keske hepimizinkisi pozitif olsada sayfayi anneler diye degistirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…