- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Oyyy maşallah kuzum sağlıklı bi şekilde al kucağına meleğini teşekkür ederim bana bu saatte cevap verdiğin için canımAmin inşaallahbu uğurda beklemenin,hep ümit etmenin ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum. Daha önce de ikiz gebeliğim kürtajla sonlanmisti maalesef.
15 mart' ta aşılama oldu, sonrasında test gününe kadar psikolojim pek iyi değildi açıkçası. Günden güne vakalar artıyor evden dışarı adim atmiyordum . 3 ay annemle bile görüşmedim. Test gününe kadar ve sonrasında yaşadığım en belirgin belirti goguslerde aşırı hassasiyet ve kasık ağrısı oldu. 28 Mart'ta evde idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Korka korka hastaneye gidip kan verdim sonuç 79 çıkinca doktoruma haber verdim, 2 gün arayla testi tekrarlamamı istedi, artış iyi gidince 5 haftalıkken (sanırım bhcg 1500 uzeriydi) kontrole çağırdi, kese gorundu. 7+2'de de kalp.atisi duyuldu.
Amin Allah razı olsunOyyy maşallah kuzum sağlıklı bi şekilde al kucağına meleğini teşekkür ederim bana bu saatte cevap verdiğin için canım
Bende fitil vermişti doktor onu koydum işte bekliyorumAmin Allah razı olsun
Bel agrisindan uyuyamadım ben de Kk'da dolanıyorum işte . inşallah siz de hamiş olun da bel agrisi uyutmasin
Bizim morfolojiye bakmamislar bu hafta tekrar test yaptıracak kareketli sayısı kaçtan itibaren aşılama yada tüp bebek öneriyorlar acabaeşimin ileri hareketli sayısı %8 bizde de. çatlatma iğnesi yapmamıza rağmen tutmuyor.Aşılama yerine tüp bebek öneriyorlar .morfoloji sorunu da var.
Canım eva gelince ona sorarsın herhangi bir fikrim yok bu konuda yanlış bilgilendirmek istemem seniBizim morfolojiye bakmamislar bu hafta tekrar test yaptıracak kareketli sayısı kaçtan itibaren aşılama yada tüp bebek öneriyorlar acaba
Canım ayakta fazla kalamıyorum sol kasık aýrım oluyor sonra otururken batıyor illa yatmam gerekiyor biraz sonra geçiyorGunaydin kizlar bugün kasik agrim artik hiç yok denecek kadar var sizde neler var nasılsıniz
İlk günden bu yanamı ağrıyor yenimi başladı canım ağrın kac yumurtan olusmuşdu acabaCanım ayakta fazla kalamıyorum sol kasık aýrım oluyor sonra otururken batıyor illa yatmam gerekiyor biraz sonra geçiyor
2 yumurtam olustu bir sağ bir sol da ama ilk 4 gün normal ağrı çektik sonra bu batmalar basladı yüzüstü yatarken filan ayakta çok kaldığımda genleştiğimde ağrı deil ama batma böyle tezgaha dayansam bile batıyorİlk günden bu yanamı ağrıyor yenimi başladı canım ağrın kac yumurtan olusmuşdu acaba
Himm hayırlısı olsun inşallah benimde 3 yumurtam var ilk iki gün hafif ağrım vardı bugun yok ama gögüsler olgunlaştı daha ağrı falan yok ama rabbim aratmadan versin inşallah2 yumurtam olustu bir sağ bir sol da ama ilk 4 gün normal ağrı çektik sonra bu batmalar basladı yüzüstü yatarken filan ayakta çok kaldığımda genleştiğimde ağrı deil ama batma böyle tezgaha dayansam bile batıyor
İnsallah canımmHimm hayırlısı olsun inşallah benimde 3 yumurtam var ilk iki gün hafif ağrım vardı bugun yok ama gögüsler olgunlaştı daha ağrı falan yok ama rabbim aratmadan versin inşallah
İnsallah güzel haberlerimizi alırız canımBizim hazırlama öncesi 50 milyon sperm vardı ama ileri hareket 0 dı yıkama sonrası 27 milyon hareketli sperm var dedi doktorum 27 milyon enjekte edildi dedi 10 milyonun üzerinde şans biraz daha yüksektir dedi ama bakalım brn daha dün yaptırdım inşallah sonuçlarımız güzel olur
İnşallah canım beklemek zorlu valla Allah yüzümüzü güldürsün inşallahİnsallah güzel haberlerimizi alırız canım
Amin canımİnşallah canım beklemek zorlu valla Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Canim bende ilk asilamami haziranda yaptirmstim tutmadi ilkinde tutucak diye kendini odaklama genelde 2. 3.de daha cabuk tuttuklarini soyluyorlar bu hafta bir mani cikmazsa 2. Asilamamizi yaptiricaz. Insallah seninkisi tutarMerhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
İnsallah tutar canım kendimi heveslendirmek istemiyorum ama birseyler var gibi Allah bilir artıkCanim bende ilk asilamami haziranda yaptirmstim tutmadi ilkinde tutucak diye kendini odaklama genelde 2. 3.de daha cabuk tuttuklarini soyluyorlar bu hafta bir mani cikmazsa 2. Asilamamizi yaptiricaz. Insallah seninkisi tutar
Insallah tutar canim herkeste ilkinde tutmayacak diye bisey yok kiminde 1.de kiminde 3.de tutuyoİnsallah tutar canım kendimi heveslendirmek istemiyorum ama birseyler var gibi Allah bilir artık
İnşallah gerçekten vardır kuzum neler hissetmeye basladin ?İnsallah tutar canım kendimi heveslendirmek istemiyorum ama birseyler var gibi Allah bilir artık
Kuzum ilginc maa kendimmi kuruyorum bilmiyorum yada ilacın yan etkisi mi bilmiyorum ama başım dönüyor arasıra yemeği yedikten sonra midem bulanıyormus gibi oluyo ama bulanmıyo sol kasığım ayakta çok durunca sürekli batıyor çok oturunca da dahil öyle iste canim sen ne yaptn yarjn gidecekmisin yineİnşallah gerçekten vardır kuzum neler hissetmeye basladin ?