Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende yumurta ve avakado tüketiyorum sut sevmiyorum köy yogurdu yiyorum gunde iki kase yesillik ve meyve agirlik olarak muz yiyorum kabiz olmamak için

2litre olmasada bir buçuk litre su iciyorum ama asilamanin ilk gunu sik sik lavobaya ciktim sizdede oldumu

merhaba ileri hız kaç acaba sizin bizde yaptırdık test ileri hız değilde hareketli %10 yazoyordu testte düşük bir değer sanırım

Öyle yapacam zaten canım acaba yarında yaptırsam diyorum nasıl dayanacam cumaya kadar
Kural neydi sabretmek Allah ım sabır versin sanırım sabırsızlık konusunda bayrak taşıyan benim 6. Gün test yaptırdım hala inanamıyorum sonuca bence cuma günü hayırlı haberleri bize vericeksin inşallah sabredelim sonra hazırlıklara başlayalım Allah ın izniyle

Sonucun kac çıktı canım

Mart ayinda ilk asilamami yaptırdım, ülkemizde virüs vakalarının henüz yeni görüldüğü ilk gunlerdi. Bekleme surecim aşiri stresli, kaygılı ve bol ağlamalı geçti. Hatta aşılama işleminden bile son dakika vazgeçmek uzereydim. Eşim ve doktorum çok konuştu benimle, moral verdiler Allah razı olsun. Şükürler olsun ki 7 yıl bekleyişten sonra güzel haberi aldım.
Rabbim bekleyiste olan herkese en hayırlı zamanda nasip eder inşaallah

Aminn inşallah canım Allahım bize de tattırsın o duyguyu sen hamişsin canım belitilerini filan bize de anlatırmısın merak ediyoruz ne zaman test yaptın filan inşallah Allahım duanı kabul eder bizde anne oluruz

Amin inşaallah bu uğurda beklemenin,hep ümit etmenin ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum. Daha önce de ikiz gebeliğim kürtajla sonlanmisti maalesef.
15 mart' ta aşılama oldu, sonrasında test gününe kadar psikolojim pek iyi değildi açıkçası. Günden güne vakalar artıyor evden dışarı adim atmiyordum . 3 ay annemle bile görüşmedim. Test gününe kadar ve sonrasında yaşadığım en belirgin belirti goguslerde aşırı hassasiyet ve kasık ağrısı oldu. 28 Mart'ta evde idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Korka korka hastaneye gidip kan verdim sonuç 79 çıkinca doktoruma haber verdim, 2 gün arayla testi tekrarlamamı istedi, artış iyi gidince 5 haftalıkken (sanırım bhcg 1500 uzeriydi) kontrole çağırdi, kese gorundu. 7+2'de de kalp.atisi duyuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…