- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 31
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Ben jel değil fitil kullandım asilamam sabah 9 da yapıldı eve gelir gelmez fitilini koy dedi doktor sabah 1 aksam 1Bür de bu jele aşılamamnın yapıldığı gün mü başlıyoruz yoksa sabah mı onu sormayı unuttum
Nerden aldınız aşırı uygun fiyatıBen internetten almıştım 2 3 ay önce 30 tane ovulasyon 4 tane gebelik 1 tane erken gebelik testini 35 TL ye almıştım
N11 den almıştım canim laboquick markasıNerden aldınız aşırı uygun fiyatı
merhaba ileri hız kaç acaba sizin bizde yaptırdık test ileri hız değilde hareketli %10 yazoyordu testte düşük bir değer sanırımBende sabah 1 aksam 1 Progestan fitil kullanıyorum bende ilaçtan olduğunu düşünüyorum ama çok fazla olunca icimde şüphe uyandırdıbol bol su iç ve uzanmaya özen göster ilk 2 gün benimde kasik ağrım oldu hep uzandim su içtim bol bol 4 günde hiç bir agrim kalmamıştı. Eşinin değerleri kaç çıkmıştı yıkama sonrası az önce yazmışsın da bizde de ileri hızda sorun var merak ettim
Kural neydi sabretmek Allah ım sabır versin sanırım sabırsızlık konusunda bayrak taşıyan benim 6. Gün test yaptırdım hala inanamıyorum sonuca bence cuma günü hayırlı haberleri bize vericeksin inşallahÖyle yapacam zaten canım acaba yarında yaptırsam diyorum nasıl dayanacam cumaya kadar
Sonucun kac çıktı canımKural neydi sabretmek Allah ım sabır versin sanırım sabırsızlık konusunda bayrak taşıyan benim 6. Gün test yaptırdım hala inanamıyorum sonuca bence cuma günü hayırlı haberleri bize vericeksin inşallahsabredelim sonra hazırlıklara başlayalım Allah ın izniyle
Maalesef 1.67 çıktı ama Allah razı olsun hepinizden bana moral oldunuz umut oldunuz bıraktırmadınız o ışığıSonucun kac çıktı canım
Canım belkide var bunu bilemeyiz geç dollenme olabilir ve daha cok erken doktorunun dediği saatte yap canimMaalesef 1.67 çıktı ama Allah razı olsun hepinizden bana moral oldunuz umut oldunuz bıraktırmadınız o ışığı
İnşallah canım benim senin aşılama kaçıncı günCanım belkide var bunu bilemeyiz geç dollenme olabilir ve daha cok erken doktorunun dediği saatte yap canim
eşimin ileri hareketli sayısı %8 bizde de. çatlatma iğnesi yapmamıza rağmen tutmuyor.Aşılama yerine tüp bebek öneriyorlar .morfoloji sorunu da var.merhaba ileri hız kaç acaba sizin bizde yaptırdık test ileri hız değilde hareketli %10 yazoyordu testte düşük bir değer sanırım
Benim aşılamamın 7. Günü canım ama ben bekleyeceğim baya bi sabrebildiğim yere kadarİnşallah canım benim senin aşılama kaçıncı gün
Aminn inşallah canım Allahım bize de tattırsın o duyguyuMart ayinda ilk asilamami yaptırdım, ülkemizde virüs vakalarının henüz yeni görüldüğü ilk gunlerdi. Bekleme surecim aşiri stresli, kaygılı ve bol ağlamalı geçti. Hatta aşılama işleminden bile son dakika vazgeçmek uzereydim. Eşim ve doktorum çok konuştu benimle, moral verdiler Allah razı olsun. Şükürler olsun ki 7 yıl bekleyişten sonra güzel haberi aldım.
Rabbim bekleyiste olan herkese en hayırlı zamanda nasip eder inşaallah
Amin inşaallahAminn inşallah canım Allahım bize de tattırsın o duyguyusen hamişsin canım belitilerini filan bize de anlatırmısın merak ediyoruz ne zaman test yaptın filan inşallah Allahım duanı kabul eder bizde anne oluruz