- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun evaa26 insaallah degerin yukselir ve bebeşini saglıcakla kucaklarsın
Kasık ağrısı olmasi normal canim bende aşılama yaptım bu ay ilk gün çok çok az denecek kadar kanamam oldu doktorum normal dedi kasik ağrimda 4 gün kadar sürdüMerhaba kizlar bende 2.aşilamami yaptirdim dün ilkinde kanama oldu ağrı olmadi tutmamişdı bundada kanama olmadi ama hafif kasık ağrısı var Rabbim hakkımızda hayırlısıñı versin en kısa zamanda kucağımız boş kalmasın yumalarımız şenlensin inşallah
İnşallah tutar canim bol bol dinlen ilk günler ve bol su içHerkese merhaba bende bu sabah yaptırdım aşılamayı ilk aşılamam Allah hepimize hayırlı bebişler versin inşallah
Benim ilkinde hic olmadi dun biraz fazlaydı agri bugun hafif hayirlisi olsun hakkimizdaKasık ağrısı olmasi normal canim bende aşılama yaptım bu ay ilk gün çok çok az denecek kadar kanamam oldu doktorum normal dedi kasik ağrimda 4 gün kadar sürdü
Kaçıncı günün canim bugün?Benim ilkinde hic olmadi dun biraz fazlaydı agri bugun hafif hayirlisi olsun hakkimizda
Aynen canim kısmet kendini suçlama ama önlemini de al tabi ki ilk günler sürekli uzan ama 4 5 gün sonra biraz daha rahat hareket edebilirsin zaten doktorlarda günlük yaşamına devam et diyorAsılamanın 2.gunu canım yatıs halindeyim 2 gundur ilkinde hic dinlenmemistim birazda ondanmi oldu diye kizdim hep kendime bunda dinliyorum bakalim nasip herşey
Aynen canım elimizden geleni yapıp takdir Rabbime kalmiş bizide mutlu eder insallahAynen canim kısmet kendini suçlama ama önlemini de al tabi ki ilk günler sürekli uzan ama 4 5 gün sonra biraz daha rahat hareket edebilirsin zaten doktorlarda günlük yaşamına devam et diyor
İnşallah canımAynen canım elimizden geleni yapıp takdir Rabbime kalmiş bizide mutlu eder insallah
Hayır canım benden istemediler hatta asilamadan sonra hastaneye bile gitmedim hiçKusura bakmayın bir sorum daha var aşılamanın 3 ve 5.güñü kan istedilermi sizdende
Banyo için bisey demedi ama ben 3 gün dayandımKizlar bide sormak istiyorum doktorunuz size aşılaman kaç gun sonra iliski ve banyoyu onerdi bana 2 dedide
Siz özelde oldunuz heralde asılamayı benden niye istediler anlamadımHayır canım benden istemediler hatta asilamadan sonra hastaneye bile gitmedim hiç
Evet canım özelde yaptım aşılamayi devlet hastanelerine pek güvenmiyorum nedenseSiz özelde oldunuz heralde asılamayı benden niye istediler anlamadım
2 gun sonra dedi canim banada asılaman hayırlı olsun canımKizlar bide sormak istiyorum doktorunuz size aşılaman kaç gun sonra iliski ve banyoyu onerdi bana 2 dedide
Evet canım özelde yaptım aşılamayi devlet hastanelerine pek güvenmiyorum nedense
Ben devlette yaptirdim hayirlisi artikEvet canım özelde yaptım aşılamayi devlet hastanelerine pek güvenmiyorum nedense
Sağolasın canım sende hayırlı sonuc alırsın insallâh2 gun sonra dedi canim banada asılaman hayırlı olsun canım
Amin bizi haberdar et merak ederim bn sizi guzl hberlerle insallahİnşallah canim benim çok teşekkür ederimAllah her isteyene nasip etsin inşallah dualarım hep hepimiz için