- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 29
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Allah anne babasına bagışlasın Hayırlı ugurlu olsun saglıklı sıhatli gebeligin ve dogumun olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin cok sevindim başta da dedim olacak diye simdi hamiş ağzınla dua bekleriz canımÜzülme canim ben sabahın 7 sinde ağlama krizine girdim resmen 36.5 diye sonra idrar testi yaptım silik çizgiyi görünce koştuk hastaneyeama değer çok düşük diye moralim biraz bozuldu korkuyorum düşecek diye bu 2 gün nasıl geçecek bakalım
Çok teşekkür ederim canım inşallah yükselmeye devam ederAllah anne babasına bagışlasın Hayırlı ugurlu olsun saglıklı sıhatli gebeligin ve dogumun olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin cok sevindim başta da dedim olacak diye simdi hamiş ağzınla dua bekleriz canım
Bebeğim seni heveslendirmen istemem ama ben bu cozgiyi gördüğümde eczaneye gittim ve bana dedikleri ben bu cizgiyi görüpte hamile olmayanını görmedim dedi ama ozmaan ben normal yolla gebe kalmıştım ilaç kullanmadan bekle bakalım sonra gidip test verirsinKızlar ateşimin düştüğünü görünce beni her zaman ki gibi ağlama krizi tuttu eşimde son kalan testi yap falan dedi yaptım bende ve 2. Çizgi silik daha önce de böyle bisey başıma geldi ve sonuç negatifto ama hiç bu kadar erken belirmemisti heveslenmekte istemiyorum fotoğrafı yüklüyorum
Canım test verdim zaten görmedin sanırım ama 12.54 çıktı degerim düşük olduğu için biraz moralim bozuldu inşallah yükselmeye devam ederBebeğim seni heveslendirmen istemem ama ben bu cozgiyi gördüğümde eczaneye gittim ve bana dedikleri ben bu cizgiyi görüpte hamile olmayanını görmedim dedi ama ozmaan ben normal yolla gebe kalmıştım ilaç kullanmadan bekle bakalım sonra gidip test verirsin
Daha yeni okudum canïm yazısmalrı kusura bakma inslalah 2 gunde bir yükselir sıpalar gelsinler artık anneleri onlari bekliyo eğerki varsa Allahın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kuzummmCanım test verdim zaten görmedin sanırım ama 12.54 çıktı degerim düşük olduğu için biraz moralim bozuldu inşallah yükselmeye devam eder
İnşallah canım yükselirde rahat rahat sevinirim artıkDaha yeni okudum canïm yazısmalrı kusura bakma inslalah 2 gunde bir yükselir sıpalar gelsinler artık anneleri onlari bekliyo eğerki varsa Allahın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kuzummm
Amin İnsallah kuzumİnşallah canım yükselirde rahat rahat sevinirim artıkamin canim benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en basta kurdugumuz hayal gerçek olurda hepimiz bu ay hamile kalırız inşallah en güzel en sağlıklı şekilde
Ayyy senin adına çok sevindim umarım hamilesindir gününden erken vermişin bence düşük çıkması normal hayırlısı olsun hakkında canımCanım test verdim zaten görmedin sanırım ama 12.54 çıktı degerim düşük olduğu için biraz moralim bozuldu inşallah yükselmeye devam eder
Amin inşallah cuma test bakalım hayırlısıİnşallah tutmuştur
Canım en iyisi 2 gün sonra mutlaka tekrar yaptır yükseldiyse meleğin geliyor hazırlıklara başlayalımKızlar sonucum 12.54 çıktı çok mu düşük daha yükselir mi acaba ?
12.gunu gecmissin catlatma ignesi 12.gun etkisini kaybedio ve kanda bildigim arastirdigim kadariyla en fazla 5 icinde oluyo 12 fln hic duymadim ve silik cizgi cikario bide onu biliom ama 12 gun icinde seninki gebelik bitanem insallah melegin seninle ❤ ii dusun ii olsun yukselcek bn inaniorum allahin izniyleİnşallah canım ya çok dua ediyorum çok korkuyorum 2 gün sonra düşecek diye
Hayırlı olsun canim bende dün yaptırdım sabirla bekleyip dua edelim insallah birbirimizeHerkese merhaba bende bu sabah yaptırdım aşılamayı ilk aşılamam Allah hepimize hayırlı bebişler versin inşallah
Hayırlı olsun canim bende dün yaptırdım sabirla bekleyip dua edelim insallah birbirimize
İnşallah canım evet biraz erken davrandım ama yükselmeye devam eder inşallah hayırlısı olsun Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsinAyyy senin adına çok sevindim umarım hamilesindir gününden erken vermişin bence düşük çıkması normal hayırlısı olsun hakkında canım
İnşallah canim benim çok teşekkür ederim12.gunu gecmissin catlatma ignesi 12.gun etkisini kaybedio ve kanda bildigim arastirdigim kadariyla en fazla 5 icinde oluyo 12 fln hic duymadim ve silik cizgi cikario bide onu biliom ama 12 gun icinde seninki gebelik bitanem insallah melegin seninle ❤ ii dusun ii olsun yukselcek bn inaniorum allahin izniyle
İnşallah canim agri yada kanaman varmıBol bol dua ediyorum Allah kimsenin kucağını bol borskmasın inşallah bebek haberleri verelim birbirimize
Hayırlı olsun evaa26 insaallah degerin yukselir ve bebeşini saglıcakla kucaklarsınİnşallah canım evet biraz erken davrandım ama yükselmeye devam eder inşallah hayırlısı olsun Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Öyle yapacam zaten canım acaba yarında yaptırsam diyorum nasıl dayanacam cumaya kadarCanım en iyisi 2 gün sonra mutlaka tekrar yaptır yükseldiyse meleğin geliyor hazırlıklara başlayalım