Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah anne babasına bagışlasın Hayırlı ugurlu olsun saglıklı sıhatli gebeligin ve dogumun olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin cok sevindim başta da dedim olacak diye simdi hamiş ağzınla dua bekleriz canım

Çok teşekkür ederim canım inşallah yükselmeye devam eder Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah saglikli en güzel şekilde hepimiz için sürekli sürekli dua ediyorum canım bu ay hepimiz çok güzel haberleri alacağız inşallah en başta konuştuğumuz gibi inşallah

Bebeğim seni heveslendirmen istemem ama ben bu cozgiyi gördüğümde eczaneye gittim ve bana dedikleri ben bu cizgiyi görüpte hamile olmayanını görmedim dedi ama ozmaan ben normal yolla gebe kalmıştım ilaç kullanmadan bekle bakalım sonra gidip test verirsin

Canım test verdim zaten görmedin sanırım ama 12.54 çıktı degerim düşük olduğu için biraz moralim bozuldu inşallah yükselmeye devam eder

Canım test verdim zaten görmedin sanırım ama 12.54 çıktı degerim düşük olduğu için biraz moralim bozuldu inşallah yükselmeye devam eder
Daha yeni okudum canïm yazısmalrı kusura bakma inslalah 2 gunde bir yükselir sıpalar gelsinler artık anneleri onlari bekliyo eğerki varsa Allahın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kuzummm

Daha yeni okudum canïm yazısmalrı kusura bakma inslalah 2 gunde bir yükselir sıpalar gelsinler artık anneleri onlari bekliyo eğerki varsa Allahın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kuzummm
İnşallah canım yükselirde rahat rahat sevinirim artık amin canim benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en basta kurdugumuz hayal gerçek olurda hepimiz bu ay hamile kalırız inşallah en güzel en sağlıklı şekilde

Ayyy senin adına çok sevindim umarım hamilesindir gününden erken vermişin bence düşük çıkması normal hayırlısı olsun hakkında canım

İnşallah canım ya çok dua ediyorum çok korkuyorum 2 gün sonra düşecek diye
12.gunu gecmissin catlatma ignesi 12.gun etkisini kaybedio ve kanda bildigim arastirdigim kadariyla en fazla 5 icinde oluyo 12 fln hic duymadim ve silik cizgi cikario bide onu biliom ama 12 gun icinde seninki gebelik bitanem insallah melegin seninle ❤ ii dusun ii olsun yukselcek bn inaniorum allahin izniyle

Merhaba kizlar bende 2.aşilamami yaptirdim dün ilkinde kanama oldu ağrı olmadi tutmamişdı bundada kanama olmadi ama hafif kasık ağrısı var Rabbim hakkımızda hayırlısıñı versin en kısa zamanda kucağımız boş kalmasın yumalarımız şenlensin inşallah

Ayyy senin adına çok sevindim umarım hamilesindir gününden erken vermişin bence düşük çıkması normal hayırlısı olsun hakkında canım
İnşallah canım evet biraz erken davrandım ama yükselmeye devam eder inşallah hayırlısı olsun Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

İnşallah canim benim çok teşekkür ederim Allah her isteyene nasip etsin inşallah dualarım hep hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…