- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
evet canim benim ilk inşallah hepimizin ki güzel sonuçlanırValla 1. Aşılama ile bunun arasında 8 ay var çırpmadan ötürü uzadı umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürür senin ilk mi
Anladım canım evet çok zorlu geçmiş gerçekten Allah bunca zorluğun karşılığını en güzel şekilde versin inşallahBilmem ikinci asilamada enfeksyon oldu cok sansliyim 3 hafta gitmeme ragmen asilama yapildi bitti öle soledi doktor bide tutmayacak dedi aglarak ciktim odadan ilkinde sorunum yoktu soledim canim cok yandi die ikisindede hatta asilama yapilirken sol bacagim agridan uyustu ve 8 9 gun gaz sancisi oldu dik oturamadim kasiklarim cok aciodu herkezde farkli oluyomus ilac ve igne etkisi bazen gec gidiomus yan etkileri oluyomus fln dedi doktor oyuzden korkuorum .
Amin ts ederim insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunAnladım canım evet çok zorlu geçmiş gerçekten Allah bunca zorluğun karşılığını en güzel şekilde versin inşallah
Amin canım benimAmin ts ederim insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Aşılamanın kaçıncı günündesin canım çizgi baya belli maşallahKızlar ateşimin düştüğünü görünce beni her zaman ki gibi ağlama krizi tuttu eşimde son kalan testi yap falan dedi yaptım bende ve 2. Çizgi silik daha önce de böyle bisey başıma geldi ve sonuç negatifto ama hiç bu kadar erken belirmemisti heveslenmekte istemiyorum fotoğrafı yüklüyorum
Bugün 12. Günü canim belli değil mi bence de belli ama daha önce başıma bu şekilde geldi ve negatifti onun için hemen heveslenmek istemiyorumAşılamanın kaçıncı günündesin canım çizgi baya belli maşallah
Bence var ama yine de dediğin gibi çokta şey yapmamak lazım iğnenin falan da etkisi olablir 3 günn sonra bir dsha yap annesi geliyor inşllah bebişBugün 12. Günü canim belli değil mi bence de belli ama daha önce başıma bu şekilde geldi ve negatifti onun için hemen heveslenmek istemiyorum
İnşallah Allahım ya yok canim o kadar gücüm yok direk kan testi vermeye gidiyorum varsa zaten azda olsa çıkar yoksa hazır üzülmüşken kendimi diğer aşılamaya hazırlarımBence var ama yine de dediğin gibi çokta şey yapmamak lazım iğnenin falan da etkisi olablir 3 günn sonra bir dsha yap annesi geliyor inşllah bebiş
Cok net bi silik umutlanmani sonra uzulmeni istemem ama yarin bi kan ver benceKızlar ateşimin düştüğünü görünce beni her zaman ki gibi ağlama krizi tuttu eşimde son kalan testi yap falan dedi yaptım bende ve 2. Çizgi silik daha önce de böyle bisey başıma geldi ve sonuç negatifto ama hiç bu kadar erken belirmemisti heveslenmekte istemiyorum fotoğrafı yüklüyorum
Simdi verdim eve donuyorum canim ben o kadar bekleyememCok net bi silik umutlanmani sonra uzulmeni istemem ama yarin bi kan ver bencekac gun kaldi ve igne den sonra kacinci gun
Yoo bazilarinda deger dusuk oluo masallah önemli olan 2 gunde bir yukselmesi ay cok sewindim mukemmel haber insallah yukselir annesi tutunuo melegin sanaKızlar sonucum 12.54 çıktı çok mu düşük daha yükselir mi acaba ?
Yaaa coookķk sevındım bence var 2 gun arayala tekrar edeceksin zaten gözün aydın canım benim cuma yapacaktın sanırımden erkende yaptıgın için düşük çıkmış olabilirKızlar sonucum 12.54 çıktı çok mu düşük daha yükselir mi acaba ?
Hamiş anne artık bize dua etmeye başlaKızlar sonucum 12.54 çıktı çok mu düşük daha yükselir mi acaba ?
İnşallah canım ya çok dua ediyorum çok korkuyorum 2 gün sonra düşecek diyeYoo bazilarinda deger dusuk oluo masallah önemli olan 2 gunde bir yukselmesi ay cok sewindim mukemmel haber insallah yukselir annesi tutunuo melegin sana
Evet canım yapmam gereken gün cumaydi ama ben perşembe yaparım diye düşündüm bugüne kısmetmiş artık değer düşük çıkınca sevinemiyorum da çok korkuyorum çok düşük çünküYaaa coookķk sevındım bence var 2 gun arayala tekrar edeceksin zaten gözün aydın canım benim cuma yapacaktın sanırımden erkende yaptıgın için düşük çıkmış olabilir
Üzülme canim ben sabahın 7 sinde ağlama krizine girdim resmen 36.5 diye sonra idrar testi yaptım silik çizgiyi görünce koştuk hastaneyeBenimde bugun düşmüş üzülmedim değil