Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım evet çok zorlu geçmiş gerçekten Allah bunca zorluğun karşılığını en güzel şekilde versin inşallah

Kızlar ateşimin düştüğünü görünce beni her zaman ki gibi ağlama krizi tuttu eşimde son kalan testi yap falan dedi yaptım bende ve 2. Çizgi silik daha önce de böyle bisey başıma geldi ve sonuç negatifto ama hiç bu kadar erken belirmemisti heveslenmekte istemiyorum fotoğrafı yüklüyorum

Eklentiler

• 20200715_075245.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 194
Aşılamanın kaçıncı günündesin canım çizgi baya belli maşallah

Bugün 12. Günü canim belli değil mi bence de belli ama daha önce başıma bu şekilde geldi ve negatifti onun için hemen heveslenmek istemiyorum
Bence var ama yine de dediğin gibi çokta şey yapmamak lazım iğnenin falan da etkisi olablir 3 günn sonra bir dsha yap annesi geliyor inşllah bebiş

Bence var ama yine de dediğin gibi çokta şey yapmamak lazım iğnenin falan da etkisi olablir 3 günn sonra bir dsha yap annesi geliyor inşllah bebiş
İnşallah Allahım ya yok canim o kadar gücüm yok direk kan testi vermeye gidiyorum varsa zaten azda olsa çıkar yoksa hazır üzülmüşken kendimi diğer aşılamaya hazırlarım

Cok net bi silik umutlanmani sonra uzulmeni istemem ama yarin bi kan ver bence kac gun kaldi ve igne den sonra kacinci gun

Yaaa coookķk sevındım bence var 2 gun arayala tekrar edeceksin zaten gözün aydın canım benim cuma yapacaktın sanırımden erkende yaptıgın için düşük çıkmış olabilir
Evet canım yapmam gereken gün cumaydi ama ben perşembe yaparım diye düşündüm bugüne kısmetmiş artık değer düşük çıkınca sevinemiyorum da çok korkuyorum çok düşük çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…