- 29 Ağustos 2018
- 4.055
- 4.153
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Allah kimseye yaşatmasın birdaha inşallah canım ama sonradan 2 bebişin olmuş cok sevindim maşallah bizlerede dua et inşallah o duyguyu cennet kokusunu bizde koklayalım ❤İnşallah Allah kimseyi evlatla sınamasn çok zor bnde ilk bebeğimi doğumdan bı gün önce kaybettim sonra olmadi asılma falan oldu rabbim nasip etti
Desene bu belirtiler jelin etkisiHa bide benim asilamalarim cok zorlu gecti jel verdilerse gogus kasik agrisi vs cok yapiodu bi cok belirti oldu tuttu saniyodum hep ama jelim yan etkileriymis mutlaka okuyun ve bi tavsiye daha o hamile arkadas solemisti kapak cekirdegi yemis tutunmasina yardimci oluyomus bebegin insallah sizden guzel haberlerle
İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın canım ben fitil kullanıyorum çok fazla belirtim yok 2 gün sonra test yapacam inşallah pozitiftirHa bide benim asilamalarim cok zorlu gecti jel verdilerse gogus kasik agrisi vs cok yapiodu bi cok belirti oldu tuttu saniyodum hep ama jelim yan etkileriymis mutlaka okuyun ve bi tavsiye daha o hamile arkadas solemisti kapak cekirdegi yemis tutunmasina yardimci oluyomus bebegin insallah sizden guzel haberlerle
Adetim su an duzensiz duzene sokayim doktorla detayli goruscem hatta hastane degistirmeyi dusunuyorum umarim gerek kalmaz asilamaya 8 9 gun canim cok yanio bnm korkuyorum acikcasi .sİnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın canım ben fitil kullanıyorum çok fazla belirtim yok 2 gün sonra test yapacam inşallah pozitiftir2 defa denedim 1 kez daha deneyecem demişsin canim benim doktorum 2 hakkin var tutmazsa tüp bebek demişti çünkü şansı çok düşük ve boşa zaman kaybı gibi bisey biraz daha araştır istersen
Amin kuzum walla ilk asilamamda cok gaza geldim olumsuz olunca sasirmistim 2.gittigimda doktora soledim ve jelin aciklamasini okudum gercekten jeldenmis insallah senin bebistendir hic bitmez belirtinDesene bu belirtiler jelin etkisiAllah hayırlı zamanda ve beklenen zamanda versin inşallah
Alla alla cok şaşırdım neden o kadar canın yandı ki?Adetim su an duzensiz duzene sokayim doktorla detayli goruscem hatta hastane degistirmeyi dusunuyorum umarim gerek kalmaz asilamaya 8 9 gun canim cok yanio bnm korkuyorum acikcasi .s
Allah allah canim biz ilac kullaniyoruz sende nasıl oldu lutfen bize açıklamalı bir sekilde anlatirmısınBir var Bir Yok ilişki yasiyonuz mu yani bana öyle dendi ve küçük bı sır vereyim dedi doktorum ilişki sabahı fazla akintin olursa tuttu demk ddi ve yataktan uyandgim gibi gerçekten çok akıntım oldu ve tutmuştu zten kizm 4 yaşında
Amin inşallah sende senin gibilerde yaşar bu güzelliğiAllah kimseye yaşatmasın birdaha inşallah canım ama sonradan 2 bebişin olmuş cok sevindim maşallah bizlerede dua et inşallah o duyguyu cennet kokusunu bizde koklayalım ❤
Bnim öyle bı skntim yoktu olmuyo die sdce ölen bebegimden sonra bi 5 ay kadr tutmadı ağrım vardı gttim bna kist var ddi öyle boyle ilaç falan drken adetten 16 gün snra tkrr gttim bana ddi kist kaybolms ama sol yumurtan henüz çatlamams dedi iğne ypti o skil yaniAllah allah canim biz ilac kullaniyoruz sende nasıl oldu lutfen bize açıklamalı bir sekilde anlatirmısın
Hayırlısını diliyorum bu belirtilere hiç kafamı takmıyorum çünkü 1. Asilama da da bunlar vardı tek fark 1. De su gibi akinti yoktu o kadar canmBenim de göguslerim indiama senin bayağı belirtin varmış canim inşallah hamilesindir
Belirtilerin ne kadar sürdü kiAmin kuzum walla ilk asilamamda cok gaza geldim olumsuz olunca sasirmistim 2.gittigimda doktora soledim ve jelin aciklamasini okudum gercekten jeldenmis insallah senin bebistendir hic bitmez belirtin
Oğrenmek istediğim sey şu canim akintın renklimiydiAmin inşallah sende senin gibilerde yaşar bu güzelliği
bak oqlum çok aglio inşallah szinde olurda bebeğim durmuyo die başlık atarsınız
Bnim öyle bı skntim yoktu olmuyo die sdce ölen bebegimden sonra bi 5 ay kadr tutmadı ağrım vardı gttim bna kist var ddi öyle boyle ilaç falan drken adetten 16 gün snra tkrr gttim bana ddi kist kaybolms ama sol yumurtan henüz çatlamams dedi iğne ypti o skil yani
Ha birde 1. Kasiklarim sis değildi bunda kasiklarim sis ama dediğim gibi kullandığınız jel ignnleer yapıyo bunları yani belirtiye bakacak olursak 1. Aşılama da hamile kalmamgerekiyordu o yüzden bilmiyorum kafam dumanlıHayırlısını diliyorum bu belirtilere hiç kafamı takmıyorum çünkü 1. Asilama da da bunlar vardı tek fark 1. De su gibi akinti yoktu o kadar canm
Yok deildi ya ama baya baya ıslandım sanki su vardı da kAlktim döküldü o şekil gün boyu d dewam etti tabi hatta çok sevindim tuttu die kndme o sabhtan sonra hamile gözüyle baktim ki öyle oldu yada kendimi mi biliyorum yani oqlumda da birşey kullanmadım ama adetime daha haftalar vardı ki kasikda sancım coktu içime doğuyordu hamilesn ve erkek die oda öyle olduOğrenmek istediğim sey şu canim akintın renklimiydi
Hayırlısı olur inşallah canım ama 2. Aşılamada tutan cok fazla insan var inşallah sende onlardan birisindirHa birde 1. Kasiklarim sis değildi bunda kasiklarim sis ama dediğim gibi kullandığınız jel ignnleer yapıyo bunları yani belirtiye bakacak olursak 1. Aşılama da hamile kalmamgerekiyordu o yüzden bilmiyorum kafam dumanlı
Valla 1. Aşılama ile bunun arasında 8 ay var çırpmadan ötürü uzadı umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürür senin ilk miHayırlısı olur inşallah canım ama 2. Aşılamada tutan cok fazla insan var inşallah sende onlardan birisindir
Merhaba benim de su gibi akintim var kaçırdım sanıyorum yada adet oldum sanıyorum öyle bi ıslaklık ve diğer aşılamam da böyle bisey yaşamamıştım umarım tutmuştur umutlandım bian hayırlısı olsunYok deildi ya ama baya baya ıslandım sanki su vardı da kAlktim döküldü o şekil gün boyu d dewam etti tabi hatta çok sevindim tuttu die kndme o sabhtan sonra hamile gözüyle baktim ki öyle oldu yada kendimi mi biliyorum yani oqlumda da birşey kullanmadım ama adetime daha haftalar vardı ki kasikda sancım coktu içime doğuyordu hamilesn ve erkek die oda öyle oldu
Bilmem ikinci asilamada enfeksyon oldu cok sansliyim 3 hafta gitmeme ragmen asilama yapildi bitti öle soledi doktor bide tutmayacak dedi aglarak ciktim odadan ilkinde sorunum yoktu soledim canim cok yandi die ikisindede hatta asilama yapilirken sol bacagim agridan uyustu ve 8 9 gun gaz sancisi oldu dik oturamadim kasiklarim cok aciodu herkezde farkli oluyomus ilac ve igne etkisi bazen gec gidiomus yan etkileri oluyomus fln dedi doktor oyuzden korkuorum .Alla alla cok şaşırdım neden o kadar canın yandı ki?
Kuzum catlatma ignesinin etkisi 12 de bitio diolar kisiye gore degisio tabi ama jelin yan etkisi kullandigim surece dewam etti bitene kadar kullan demisti doktor . 15 gunluk var zaten belki guatir ilaciyla birlikde oldugu icin bnmki daha hassas gecmistir ama bi cok kizla konusmustum bnde bole sizde oluomu die onlarda da vardi gogus kasik yanma vs.Belirtilerin ne kadar sürdü ki
İnşallah tutmuşturMerhaba benim de su gibi akintim var kaçırdım sanıyorum yada adet oldum sanıyorum öyle bi ıslaklık ve diğer aşılamam da böyle bisey yaşamamıştım umarım tutmuştur umutlandım bian hayırlısı olsun