arkadaşlar arıyorum acil

Bir de şu gömlek var yine ekru rengi klasik yarısına kadar düğmeli . Gösterdğim siyah eteğin de ceplerinin kenarında çok şık detay var çok beğenmiştim. belirtmek istedim :)

Tamam canım onları ayırdım senin için. Fotoğrafları da kendim çekiyorum ben yalnız yaşıyorum o yüzden güzel görünmeyebilirler üstümde pek :) ben sana detaylı fotoğraflar atarım gidince..

Eklentiler

• IMG_1010.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1006.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_0921.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0920.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 56
Ebrucum çok iyi anlayışlı bir satıcıdır..Ürünleri sıfır gibidir...Çok memnun kaldım ...Eğer acil değilse beklemenize değer kefil bile olurum onun için...Pişman olmazsınız...
Çok naziksin canım teşekkür ederim :)

nasıl bir takım düşünürsün? bende lacivert ceket ve pantolon var takım...Banka mülakatım için aldım hiç giymedim resmi yani....bide küçük cüzdan boyunda siyah çantam var düz değil zincir askılı yada beyaz aynı boy bi çanta

Ayakkabılar 10 tl ve 38 numara cnm. Sadece hotiç marka önde manşeti olan 37 numara ama 38 uyumlu .

yeni aldım bana olmadı satılmazsa yarın iade edicem
10 tl

Eklentiler

• IMG_2161.JPG
    203,8 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba, bu tarz ofis elbiseleri mevcuttur, lacivert, yeşil, kahve renkleri de vardır..

Eklentiler

• Ekran Resmi 2015-02-04 02.12.56.png
    421 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran Resmi 2015-02-04 02.15.59.png
    472,6 KB · Görüntüleme: 56
Beyaz ceketin ve cok sik kesim likraki garika bir siyh ceketim var rahatlikl kombin ypilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…